Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Pe urmele stelei de Crăciun de Marlis Scharff-Kniemeyer, Editura Univers Enciclopedic

Pe urmele stelei de Crăciun

Text: Mia Reinke

Ilustrații: Marlis Scharff-Kniemeyer

Editura Univers Enciclopedic

Nr. pagini: 16

An apariție: 2019

Vârsta: 0-2 ani, 3-5 ani

E noapte. O stea străluceşte mai tare decât toate celelalte. Oare ce înseamnă asta? Ursul şi prietenii lui pornesc la drum ca să afle taina acestei nopţi de iarnă.
O poveste de Crăciun pentru cei mai mititei

 

Crăciunul se apropie cu pași repezi iar Editura Univers Enciclopedic ne ajută să intrăm mai repede în spiritul sărbătorilor oferindu-ne, și în acest an, o selecție de cărți încântătoare pentru copii, cu ilustrații viu colorate și foarte sugestive.
Pe urmele stelei de Crăciun este o carte minunată pentru cei mai mici, oferindu-le, prin texte simple și desene atrăgătoare, primele informații despre semnificația Crăciunului.
În plină noapte, ursul observă o stea neobișnuit de strălucitoare pe cer. Intrigat, ursul pornește pe urmele stelei, iar bunii lui prieteni – veverița, căprioara, vulpea , mistrețul și iepurașul, i se alătură.

Cu toții ajung la un staul care scânteiează. În sfârșit, animalele descoperă ceea ce a vrut să le arate steaua: Maria și Iosif îl țin în brațe pe pruncul Iisus. Animalele se minunează, iar inima li se încălzește, înțelegând miracolul acelei nopți și bucurându-se că au pornit pe urmele stelei!

Cartea Pe urmele stelei de Crăciun de Marlis Scharff-Kniemeyer poate fi comandată pe universenciclopedic.ro, libris.ro, librarie.net, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți Editura Univers Enciclopedic

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *