Delicatese Literare
Prezentari carti

Pecetea mortii de Veronica Roth, Editura Corint, Leda Edge

 

PECETEA MORȚII

Veronica Roth

Editura Corint
Colecția Leda Edge
Titlu original: Carve the Mark
Pe 17.01.2017 – lansare internațională simultană în 33 de limbi!
Seria Pecetea morții/ Carve the Mark Series:
1. Pecetea morţii – Carve the Mark– 2017
2. Cumpăna destinelor – The Fates Divide – 2018 – prezentare
Într-o galaxie acționată de flux, toată lumea posedă un har.
CYRA e sora brutalului tiran care conduce poporul Shotet. Harul ei îi conferă durere, dar și putere – ceva ce fratele ei exploatează fără milă, folosind-o pentru a-și tortura vrăjmașii. Dar Cyra e mult mai mult decât o armă în mâna fratelui ei: e îndărătnică, agilă și mai isteață decât știe el.
AKOS e fiul unui fermier și al unui oracol de pe înghețata națiune-planetă Thuvhe. Protejat de harul său neobișnuit, Akos e un suflet generos, iar loialitatea lui față de familie e nemărginită. Atunci când el și fratele său sunt capturați de soldații dușmani din Shotet, singurul țel al lui Akos e să-și scoată fratele în viață de acolo – indiferent de preț.
Apoi Akos e aruncat în lumea Cyrei, iar animozitatea dintre țările și familiile lor pare insurmontabilă. Se vor ajuta unul pe celălalt pentru a supraviețui sau se vor distruge reciproc?
În Pecetea morții, Veronica Roth înfățișează cu măiestrie puterea prieteniei – și a dragostei – într-o galaxie plină de haruri neprevăzute.

 

Cărțile apărute la Editura Corint – Leda Edge pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librex.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *