Pecetea mortii de Veronica Roth, Editura Corint

8

 

PECETEA MORȚII

Veronica Roth

Editura Corint
Colecția Leda Edge
Titlu original: Carve the Mark
Pe 17.01.2017 – lansare internațională simultană în 33 de limbi!
Într-o galaxie acționată de flux, toată lumea posedă un har.
CYRA e sora brutalului tiran care conduce poporul Shotet. Harul ei îi conferă durere, dar și putere – ceva ce fratele ei exploatează fără milă, folosind-o pentru a-și tortura vrăjmașii. Dar Cyra e mult mai mult decât o armă în mâna fratelui ei: e îndărătnică, agilă și mai isteață decât știe el.
AKOS e fiul unui fermier și al unui oracol de pe înghețata națiune-planetă Thuvhe. Protejat de harul său neobișnuit, Akos e un suflet generos, iar loialitatea lui față de familie e nemărginită. Atunci când el și fratele său sunt capturați de soldații dușmani din Shotet, singurul țel al lui Akos e să-și scoată fratele în viață de acolo – indiferent de preț.
Apoi Akos e aruncat în lumea Cyrei, iar animozitatea dintre țările și familiile lor pare insurmontabilă. Se vor ajuta unul pe celălalt pentru a supraviețui sau se vor distruge reciproc?
În Pecetea morții, Veronica Roth înfățișează cu măiestrie puterea prieteniei – și a dragostei – într-o galaxie plină de haruri neprevăzute.
Din 17 ianuarie 2017 la Editura Corint, în colecția Leda Edge: PECETEA MORȚII de Veronica Roth, autoarea celebrei serii Divergent!
Precomandă acum: http://www.edituracorint.ro/pecetea-mortii.html – primii 100 de cititori vor primi o surpriză!

About Author

8 comentarii

Lasă un răspuns