Delicatese Literare
Prezentari carti

Pentru inima unei doamne de Christi Caldwell, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Pentru inima unei doamne 

(The Lady’s Guard – 2017)

Christi Caldwell

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

1. Pariul unui crai (The Rogue’s Wager – 2016) – prezentare
2. Onoarea unui tâlhar (The Scoundrel’s Honor – 2017) – prezentare
3. Pentru inima unei doamne (The Lady’s Guard – 2017)
4. Secrete din trecut (The Heiress’s Deception – 2017)
Disprețuită de înalta societate din pricina mamei sale, care a fost implicată într-o afacere scandaloasă, și ignorată de propriul tată, Lady Diana Verney își dă seama că un necunoscut vrea să-i facă rău și se simte amenințată. Neavând cine să o protejeze, se hotărăște să ceară ajutorul fratelui ei vitreg, proprietarul unuia dintre cluburile rău famatele din Londra. Acesta o lasă în grija lui Niall Marksman, cunoscut drept un om periculos, crescut în mahalalele de la marginea orașului.
Niall Marksman se ocupă de paza clubului Iadul și Păcatul și se bucură de averea furată de la cei care în copilărie l-au condamnat să lupte și să ucidă pentru a supraviețui. Însă când Lady Diana Verney apare la club și cere ajutor, se vede nevoit să locuiască în casa acesteia, în mijlocul celor din înalta societate pe care toată viața i-a urât, pentru a o proteja pe fiica răsfățată a unui duce.
După ce petrec mai mult timp împreună, Niall și Diana își dau seama că sunt atrași unul de celălalt. Și cu toate că vin din lumi diferite și par să nu aibă nimic în comun, un bărbat care și-a vândut sufletul diavolului poate să fure orice dorește – inclusiv reputația unei lady și inima ei.
„O devora de parcă ar fi vrut să o mistuie. Ea gemu și dădu drumul caietelor, care căzură la pământ. Ca tânără fată, nici măcar un băiat din sat nu îndrăznise să fure un sărut de la fiica ducelui. Ca tânără femeie, ajunsese în Londra tânjind după un strop de pasiune și după îmbrăţișarea unui gentilom. Nimic din ceea ce așteptase, își închipuise sau visase nu ar fi putut să o pregătească pentru schimbul acela plin de plăceri.”
„Se predă gemând și îi acoperi gura cu a lui. Diana se topi lângă el, sânii ei zdrobindu-i pieptul în timp ce îi răspunse cu disperare la sărut. Îi desfăcu buzele și îi atinse limba cu a lui, înghiţindu-i geamătul. Răsuflarea ei avea aromă de migdale – era îmbătătoare, ameţitoare și dulce. Diana îl cuprinse cu braţele pe după gât și, cu o îndrăzneală care îi făcu sângele să îi curgă năvalnic prin vene, îi înclină capul de parcă ar fi avut nevoie să fi e mai aproape de el. De parcă ar fi tânjit după clipa aceea la fel de îndelung ca el.”
„– Vreau să fiu cu tine, zise el cu voce răgușită, lipindu-și fruntea de a ei. Vreau să plec, să călătoresc și să nu mă mai tem. Când sunt cu tine, mă faci să nu-mi mai fie teamă. Cândva s-ar fi rușinat și chiar s-ar fi îngrozit să gândească acele cuvinte, darămite să le rostească.Mi-ai arătat că dragostea este mai puternică decât ura și… te iubesc, Diana. Inima mea îţi aparţine, acum și pentru totdeauna!”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul PENTRU INIMA UNEI DOAMNE de Christi Caldwell, volumul al treilea al seriei „Mirese păcătoase” – disponibil de sâmbătă 24.11.2018 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2018

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2018

Listă cărți Christi Caldwell

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *