Delicatese Literare
Prezentari carti

Pentru inima unui marchiz de Christi Caldwell, Seria Fete și secrete, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Pentru inima unui marchiz

(The Bluestocking – 2019)

Christi Caldwell

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

1. Secretul Cleopatrei (The Hellion – 2018) – prezentare
2. Îmblânzirea scorpiei (The Vixen – 2018) – prezentare
3. Guvernanta (The Governess – 2019) – prezentare
4. Pentru inima unui marchiz (The Bluestocking – 2019)
5. Contele și curtezana (The Spitfire – 2019)
Gertrude Killoran a trăit toată viața fiind subestimată de cei din jur – mai ales de propria familie. Dar, pe cât de vulnerabilă pare, pe atât de aprigă și de încăpățânată se dovedește a fi când vine vorba de cei pe care îi iubește.
Iar când Stephen, fratele ei adoptat, este găsit de tatăl lui adevărat care îl revendică, Gertrude se hotărăște să plece cu el pentru a-l proteja de bărbatul cunoscut în întreaga Londră drept Marchizul Nebun.
Încă bântuit de o tragedie în care și-a pierdut familia și care i-a adus disprețul înaltei societăți, Edwin Maddock îi urăște de moarte pe cei din familia Killoran, crezând că aceștia i-au răpit fiul cu ani în urmă. Dar când Gertrude insistă să rămână în casa lui împreună cu Stephen până când va găsi o guvernantă potrivită, Edwin este uluit să constate că a găsit o persoană care poate fi considerată mai nebună decât el. Dar curând descoperă că fiecare clipă trăită alături de ea îi trezește la viață inima împietrită și îi domolește furia. Oare Gertrude Killoran, femeia pe care o detestă, poate fi singura în stare să îi vindece sufletul rănit?
Veți putea citi întreaga poveste în romanul PENTRU INIMA UNUI MARCHIZ de Christi Caldwell, volumul cu nr. 4 al seriei „Fete și secrete“ – disponibil de luni, 24 august la punctele de difuzare a presei din întreaga țară!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de Poveste iulie 2020

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *