Delicatese Literare
Prezentari carti

Pentru iubirea unui duce – seria Școala pentru moștenitoare de Sabrina Jeffries, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Pentru iubirea unui duce

(Only a Duke Will Do – 2006)

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Sabrina Jeffries este o autoare de bestselleruri New York Times, având publicate peste 50 de romane și opere de scurt ficțiune (unele scrise sub pseudonimele Deborah Martin și Deborah Nicholas).
De fiecare dată când nu scrie pierdută în visele sale cu o energie nebună alimentată de cafea, își petrece timpul călătorind împreună cu soțul ei și fiul ei adult autist sau răsfățându-se cu una din pasiunile sale – puzzle-uri, ciocolată și muzică.
Cu peste 9 milioane de cărți tipărite în 20 de limbi diferite, autorarea din Carolina de Nord nu regretă niciodată că a abandonat o carieră în devenire în mediul academic pentru bucuria de a scrie ficțiune distractivă și speră că într-o zi o carte de-a ei va ajunge să salveze lumea.
Autoarea a fost de mai multe ori finalistă la câștigarea prestigiosului premiu RITA.
  1. 1. Să nu seduci un crai (Never Seduce a Scoundrel – 2004) – prezentare
  2. 2. Pentru iubirea unui duce (Only a Duke Will Do – 2006)
  3.    2.5 Ten Reasons to Stay – 2013
  4. 3. Răzbunarea unui scoțian (Beware a Scot’s Revenge – 2007) – prezentare
  5. 4. Vicontele păcatului (Let Sleeping Rogues Lie – 2008) – prezentare
  6.    4.5 When Sparks Fly – 2012
  7. 5. Nu face pact cu diavolul (Don’t Bargain with the Devil – 2009) – prezentare
  8. 6. Scandaluri și pasiuni (Wed Him Before You Bed Him – 2009) – prezentare
Louisa North (sora lui Draker din Pentru plăcerea unui prinț – a doua carte din seria Frăția regală), o tânără încăpățânată și liberă, se bucură de independența ei și se implică în tot felul de acte de caritate ‒ ba chiar și în politică ‒, în ciuda protestelor regalului ei tată. Prin urmare, când Simon Tremaine, răvășitorul duce de Foxmoor, de care a fost cândva îndrăgostită și cu care a fost la un pas de a se căsători – dar care a pus mai presus ambițiile politice și, din acest motiv, a fost trimis în exil în India ‒ se întoarce în Anglia și se arată iar interesat de ea, Louisa îi privește intențiile cu scepticism.
Copleșită de îndoieli, se întreabă dacă lui Simon îi pasă cu adevărat de ea sau urmărește doar să se răzbune și să își împlinească vechea ambiție de a deveni prim-ministru, asemenea bunicului său.
Când focul dintre ei se reaprinde cu o forță mistuitoare, Louisei îi este imposibil să se opună pasiunii irezistibile. Însă în momentul în care descoperă motivul pentru care el o vrea de soție și îi află secretele adânc îngropate, Louisa jură că o să-l facă să plătească scump.
Iar prețul va fi pe măsură… însăși inima lui.
Citate:
„Ce om întreg la minte nu ar fi vrut să posede frumuseţea cu ochi de tăciune, să sărute gâtul alb cu miros de liliac și să-i simtă pulsul rapid sub limbă? Dorinţa aceea nu schimba nimic.”
„Doamne sfinte, o dorea chiar mai mult ca înainte. Tânjea să o dezbrace de atitudinea ei rezervată, să-i smulgă agrafele din coafura sofisticată și să elibereze oceanul acela de valuri negre și lucioase ca să-i curgă peste umeri, sâni și șolduri. Apoi, să-i răvășească în voie gura aceea seducătoare, de fiecare dată când își dorea, oriunde își dorea.”
„Te vreau. Te-am vrut dintotdeauna.Ai fost ca un microb în sângele meu ani de zile. Așa că am de gând să te am. Minte-te și minte-mă cât vrei, dar, în cele din urmă, o să fii a mea.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul PENTRU IUBIREA UNUI DUCE de Sabrina Jeffries, vol. 2 al seriei „Școala pentru moștenitoare” – disponibil de sâmbătă, 20 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *