Delicatese Literare
Prezentari carti

Pentru plăcerea unui prinţ de Sabrina Jeffries, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Pentru plăcerea unui prinţ (To Pleasure a Prince)

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. În brațele unui prinț (In the Prince’s Bed -2004)- prezentare
  2. 2. Pentru plăcerea unui prinţ (To Pleasure a Prince – 2005)
  3. 3. O noapte cu un prinț (One Night with a Prince – 2005) – prezentare
Sabrina Jeffries este o autoare de bestselleruri New York Times, având publicate peste 50 de romane și opere de scurt ficțiune (unele scrise sub pseudonimele Deborah Martin și Deborah Nicholas).
De fiecare dată când nu scrie pierdută în visele sale cu o energie nebună alimentată de cafea, își petrece timpul călătorind împreună cu soțul ei și fiul ei adult autist sau răsfățându-se cu una din pasiunile sale – puzzle-uri, ciocolată și muzică.
Cu peste 9 milioane de cărți tipărite în 20 de limbi diferite, autorarea din Carolina de Nord nu regretă niciodată că a abandonat o carieră în devenire în mediul academic pentru bucuria de a scrie ficțiune distractivă și speră că într-o zi o carte de-a ei va ajunge să salveze lumea.
Autoarea a fost de mai multe ori finalistă la câștigarea prestigiosului premiu RITA.
Lady Regina Tremaine a refuzat atâția pretendenți încât a fost poreclită La Belle Dame Sans Merci – frumoasa fără milă.
Deși tânjește după o căsnicie, un secret rușinos o determină să ia hotărârea de a nu se căsători niciodată. Asta nu înseamnă că fratele ei, ducele de Foxmoor, are vreun motiv să nu facă acest pas. De aceea, Regina își dorește să-l ajute pentru a câștiga inima tinerei Louisa North.
Vicontele Marcus North, fratele Louisei, este respins de înalta societate londoneză, fiind considerat un adevărat monstru, care ține femeile captive în temnița castelului său întunecat pentru a profita de ele.
Când Lady Regina îi calcă pragul temutului viconte și îi cere acordul ca fratele ei să-i curteze sora, cei doi încheie un târg: Simon o poate curta pe Louisa, atâta vreme cât Marcus îi poate face curte Reginei – dar numai pentru a-și proteja sora de vicleanul duce de Foxmoor.
Poate Bestia respinsă de aristocrație să facă o curte cuviincioasă Frumoasei adorate de societate, atunci când pasiunea cu totul necuviincioasă care se naște între ei amenință să provoace scandalul secolului?
Citate:
„Îi acoperi vorbele cu un sărut mai sălbatic, mai îndrăzneţ. Nu dorea să îi asculte minciunile. Nu voia să se gândească la nemernicii aceia din salon. Dorea doar să o sărute din nou.
Ea păru că se împotrivește, împingându-i ușor pieptul. Dar nu își retrase buzele de pe ale lui, iar curând palmele i se deschiseră și se lipiră de el. Asta îl făcu să o sărute cu adevărat, să zăbovească pe gura ei, condus de impulsul de a-i dovedi că se înșela în ceea ce îl privea, de a o face să îl vadă și altfel, nu doar ca o bestie grosolană.”
„Nesigură de sentimentele lui, își ţinu emoţiile în frâu. Dar el i se strecurase oricum în inimă, la fel de subtil precum coada dragonului sculptat pe noua ei harpă.
Cum putea să nu se îndrăgostească de un bărbat care renunţase la luna de miere ca să o înveţe să citească? Care îndurase un munte de umilinţe pentru a o însoţi în public? Care ţinea atât de mult la sora lui încât era în stare să facă orice pentru a o proteja?
Lacrimile îi înţepară ochii. Fără îndoială, îl iubea. Altfel ce ar fi putut-o face așa de plângăcioasă?”
„– Sst, murmură ea, lipită de pieptul lui. Liniștește-te, dragonulmeu. Știi că nu îţi voi face rău. Nu te voi răni niciodată. Arată-mi că ai încredere în mine!
Cu șoapte liniștitoare, ea îl îmblânzi până când el se obișnui ca ea să îl atingă pretutindeni, cum dorea ea, să o aibă peste tot împrejurul lui, mirosul ei de miere pătrunzându-i în toate simţurile și părul ei lăsat liber atingându-i fiecare centimetru de piele.”
O intrigă care se anunță interesantă și pe care o vom putea citi în romanul PENTRU PLĂCEREA UNUI PRINȚ, de Sabrina Jeffries, volumul al doilea al seriei „Bastarzi regali” – apariție sâmbătă 06.10.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice
Deși Louisa, sora lui Marcus, se desparte de Simon, ducele de Foxmoor, la sfârșitul acestui roman, vom descoperi că cei doi vor avea parte de miracolul celei de-a doua șanse, găsindu-și o binemeritată fericire împreună în Pentru iubirea unui duce – cea de-a doua carte din seria Școala pentru moștenitoare.

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *