Delicatese Literare
Prezentari carti

Petitorul de Anna Harrington, Editura Litera

Petitorul (As the Devil Dares)

Anna Harrington

Editura Litera

Colectia Iubiri de Poveste

  1. În brațele altei iubiri (If the Duke Demands – 2017) – prezentare

  2. Păcatele unui crai (When the Scoundrel Sins – 2017) – prezentare

  3. Pețitorul (As the Devil Dares – 2018)

Fie că e vorba de afaceri sau de plăcere, Lord Robert Carlisle își atinge întotdeauna scopurile. Din dorința de a-și clădi un nume în lumea celor mai importanți comercianți din Londra, Robert acceptă propunerea lui Henry Winslow de a-i deveni partener la cea mai mare companie de comerț naval din Anglia. Pentru asta, trebuie să îndeplinească o condiție mai puțin obișnuită: să-i găsească un soț ispititoarei fiice a viitorului său asociat.
Lucru deloc ușor, având în vedere că tânăra nu are zestre, nu-i pasă de etichetă și, mai ales, e hotărâtă să lupte pentru ceea ce consideră a fi de drept al ei.
Mariah Winslow nu vrea să accepte jocul lui Robert și face tot posibilul pentru a-l împiedica să-și ducă la bun sfârșit planul de a deveni partener la compania tatălui ei. Cunoscută în rândurile aristocrației drept Diavolița din pricina caracterului ei năvalnic, Mariah devine cel mai aprig dușman al lui Robert, deși încearcă să nu cadă în plasa farmecelor râvnitului burlac, vestit pentru șirul lung de inimi zdrobite.
Curând însă, Lord Carlisle este prins în mrejele frumoasei Diavolițe și regretă înțelegerea încheiată, fiind nevoit să aleagă între a cuceri inima celei care i-a răpit liniștea și a-și îndeplini ambiția de-o viață. Rămâne de văzut ce drum va alege fiecare din cei doi: dragostea sau rațiunea?
„Sărutul fu atât de neașteptat, încât Mariah nu avu timp să icnească înainte ca el să o lase fără suflare și să o uluiască. Câteva clipe lungi, surprinsă, ea nu putu face nimic, decât să stea acolo și să absoarbă senzația stranie și delicioasă a gurii lui pe a ei.
Apoi Mariah își recăpătă toate simțurile și ripostă cu forța unui val uriaș. Împingându-și mâinile în pieptul lui, încercă să îl alunge de lângă ea, dar bărbatul era ca un munte, solid și de neclintit. Robert nu se mișcă și continuă să se desfete cu buzele ei, sărutând-o mai pătimaș decât fusese Mariah sărutată vreodată în viața ei.”
„– Oferă-mi plăcerea companiei tale astă-seară, rosti el ademenitor. Îi fură o mângâiere pe braț, coborând spre încheietură, și îi simți pulsul gonind sub vârfurile degetelor lui, apoi repetă încet: Dansează cu mine, Mariah!
Ea ezită, o expresie nesigură de dorință întunecându-i chipul. Începutul unui zâmbet satisfăcut răsări pe buzele lui, Robert știind că Mariah era pe punctul de a ceda. Dar mândria ei învinse, iar felina cea încăpățânată clătină scurt din cap.
– Nu vreau să dansez cu tine.
Robert scrâșni din dinți, înăbușindu-și frustrarea crescândă. „Oh, nu!“ Micuța obrăznicătură nu avea să reușească să îl respingă atât de ușor. Nu în seara aceea! Nu când el ardea de dorință să o aibă aproape! ”
„Mariah îl marcase pentru totdeauna.
Robert nu simțise niciodată o asemenea legătură cu altă femeie, precum cea pe care o simțea cu ea. Fizic, emoțional… Niciodată. Și niciodată nu împărtășise o astfel de eliberare sufletească. Niciodată nu devenise atât de vulnerabil în fața cuiva, așa cum tocmai făcuse în fața ei. ”
Veți citi întreaga poveste în romanul PEȚITORUL de Anna Harrington, volumul al treilea din seria Frații Carlisle – apariție sâmbătă 07.04.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Anna Harrington pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netemag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

2 Comments

Spune-ți părerea!