Delicatese Literare
Prezentari carti

Placeri primejdioase de Julie Anne Long, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Plăceri primejdioase (The Perils of Pleasure)

Julie Anne Long

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

 1. Plăceri primejdioase (The Perils of Pleasure – 2008)
 2. Like No Other Lover – 2008
 3. Since the Surrender – 2009
 4. I Kissed an Earl – 2010
 5. What I Did For a Duke – 2011
 6. How the Marquess Was Won – 2011
 7. A Notorious Countess Confesses – 2012
 8. It Happened One Midnight – 2013
 9. Between the Devil and Ian Eversea – 2014
 10. It Started With a Scandal – 2015
 11. The Legend of Lyon Redmond – 2015
Londra este zdruncinată de un adevărat scandal. Colin Eversea, un ticălos chipeș și extrem de încăpățânat, este condamnat la spânzurătoare pentru o crimă pe care n-a comis-o. Spre nenorocul lui însă, unicul martor al nevinovăției lui a dispărut imediat după incident. De-a lungul timpului, cei din familia Eversea au reușit mereu să păcălească soarta cu mare ingeniozitate, iar Colin nu face excepție: el este salvat chiar de pe eșafod de o frumoasă și inteligentă… mercenară.
Rațională, imperturbabilă și îndrăzneață, Madeleine Greenway este imună la farmecele legendare ale lui Colin. Misiunea ei nu este doar să-l salveze pe Colin, ci să-l răpească, urmând să fie recompensată cu generozitate pentru fapta ei.
Dar, în clipa când devine limpede că persoana care îl vrea viu pe Colin o dorește pe ea moartă, cei doi devin de nevoie aliați într-o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului.
Împreună, au de înfruntat mari pericole – și o pasiune căreia nici unul din ei nu-i poate rezista…
„Mâinile lui o cuprinseră cu tandreţe, după care își lipi extrem de ușor buzele de gâtul ei, ca și când ar fi dorit să-i absoarbă bătăile inimii prin acel sărut delicat.
– Oh, Mad! exclamă el încet, pe jumătate oftând și pe jumătate râzând. Ai idee cât de mult te-am dorit?
– Desigur, șopti ea, cu ochii în continuare închiși. Colin zâmbi. Apoi gura lui alunecă ușor pe curba gâtului ei, până la ureche. Și apoi până la buzele ei, ușor întredeschise.
– Acum o să te sărut așa cum trebuie, murmură el.”
„O sărută pe gât, pe buze, pe pleoape și apoi încă o dată pe buze. Și rămaseră așa, îmbrăţișaţi, sărutându-se cu blândeţe, secole întregi sau poate doar câteva secunde, sărutări care nu agresau buzele, sărutări care semănau mai degrabă cu dezmierdări liniștitoare decât cu orice altceva.”
„Dar probabil știuse de când o văzuse pentru prima dată pe Madeleine că asta era iubire. Și toate escapadele lui senzuale, nechibzuite și capricioase de-a lungul anilor fuseseră doar o căutare a ceea ce cunoscuse cu ea. Pasiune și pace sufl etească. Râsete, luptă și prietenie. Doamne, dar o iubea cu adevărat! Și era un sentiment incredibil de umil, de grandios și strălucitor. De fapt era ceva ce-l speria de moarte.”
Veți citi întreaga poveste în PLĂCERI PRIMEJDIOASE de Julie Anne Long, primul volum al seriei Pennyroyal Green – apariție sâmbătă 14.01.2017 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

15 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *