Delicatese Literare
Prezentari carti

Plăceri și surprize – seria Neobișnuiții Moreland de Candace Camp, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Plăceri și surprize

(An Unexpected Pleasure – 2005)

Candace Camp

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. Sub vraja iubirii (Mesmerized – 2003)prezentare
  2. O lady greu de cucerit (Beyond Compare– 2004) – prezentare
  3. Misterul de la Winterset (Winterset – 2004)
  4. Plăceri și surprize (An Unexpected Pleasure – 2005)
  5. His Sinful Touch – 2018
  6. His Wicked Charm – 2018
  7. Her Scandalous Pursuit – 2020
  8. His Improper Lady – 2021

Jurnalista americană Megan Mulcahey vrea să afle dacă Theo Moreland i-a ucis fratele pentru comoara pe care cei doi au căutat-o în America de Sud și se infiltrează în casa lui ca guvernantă. Atracția dintre ei este neașteptată, dar Theo este convins că a mai văzut-o undeva, cât despre Meghan, cum să se îndrăgostească tocmai de dușmanul ei?

Oare Theo Moreland, marchizul de Raine, este cel care i-a omorât fratele? Iar comoara pe care cei doi bărbați o căutau în America de Sud a grăbit moartea timpurie a lui Dennis? Jurnalista americană Megan Mulcahey trebuie să descopere adevărul. Dar pentru a-l afla trebuie să se infiltreze în casa marchizului.
Noua guvernantă americană îl intrigă pe Theo. Dintotdeauna a avut dor de ducă – până când domnișoara Mulcahey vine la Broughton House pentru a le fi profesoară fraților lui mai mici. Acum, atracția ciudată pe care o simte față de ea și dorința nestăvilită îl tulbură și îl încântă deopotrivă. A mai văzut-o pe această frumoasă femeie o dată, demult, într-un vis febril de a cărui amintire nu poate scăpa. Atunci de ce această viziune încântătoare își bagă acum nasul prin conacul său ca o hoață ordinară?

Veți citi întreaga poveste în romanul PLĂCERI ȘI SURPRIZE de Candace Camp, volumul cu nr. 4 din seria „Neobișnuiții Moreland“.
De luni, 9 mai, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

 

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste mai 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *