Delicatese Literare
Prezentari carti

Plăcerile nopții de Lorraine Heath, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de poveste

Plăcerile nopţii (Midnight Pleasures with a Scoundrel)

Lorraine Heath midnight

  1. Un pact cu diavolul (In Bed with the Devil – 2008) – prezentare
  2. Între diavol și dorință (Between the Devil and Desire – 2008) – recenzia 
  3. În căutarea plăcerilor interzise (Surrender to the Devil – 2009) – prezentare carte 
  4. Plăcerile nopţii (Midnight Pleasures with a Scoundrel – 2009) – prezentare carte 
  5. Ultimul rebel (The Last Wicked Scoundrel – 2014) – recenzia 
Plecând la Londra pentru a răzbuna moartea surorii ei, Eleanor Watkins nu se aștepta să se îndrăgostească de bărbatul care îi urmărea din umbra fiecare mișcare. Dar curând nimic nu o mai poate ține departe de brațele ticălosului atrăgător, nici măcar secretele periculoase pe care ea le ascunde. Puternic, înțelegător și absolut irezistibil, James e tot ce își dorește ea. Dar oare poate
să se încreadă în el îndeajuns încât să cedeze tuturor plăcerilor pe care noaptea le permite?
James Swindler a muncit din greu să compenseze pentru trecutul său întunecat. Acum se simte ca acasă deopotrivă în saloanele strălucitoare ale Londrei și pe cele mai periculoase străzi ale orașului. Dar când inspectorul primește sarcina să supravegheze o doamnă misterioasă, bănuită de intenții infame ce au drept țintă un lord cunoscut, e hotărât să-și folosească talentele de seducător pentru a o convinge pe Eleanor să-i dezvăluie planurile.
În schimb, constată că el este cel sedus, renunțând la tot ce prețuia și pentru care luptase întreaga viață, doar ca să o protejeze pe ea – indiferent de prețul pe care inima lui avea să-l plătească.
„Femeile din viaţa lui nu zăboveau niciodată prea mult, pentru că el nu le putea oferi ce își doreau. Iar el ţinea la ele îndeajuns cât să pretindă că le iubește, dar nu într-atât încât să le iubească într-adevăr.”
„Îi simţi sărutul ezitant pe obraz și își dădu seama că degetele ei tremurau ușor. Îi acoperi mâna cu a lui, își puse obrazul în mâna ei și o sărută chiar în mijlocul palmei. Fu cuprins de regrete. Regrete cu privire la trecutul lui. Regrete cu privire la adevăratul motiv pentru care se afla cu ea. Regrete că putea să-și neglijeze ordinele și să o seducă fără să se gândească măcar cum s-ar simţi ea după aceea, când și-ar da seama că el era aici în interes de serviciu.”
„El o sărută pe ceafă și ea avu senzaţia că îi turnase ceară fierbinte în vene. Căldura o învălui. Știa că era greșit să fie aici, să ducă lucrurile atât de departe, dar moartea lui Elisabeth o învăţase că nu știai niciodată când îţi era răpit ceva de valoare. James era al ei în noaptea asta. Nu avea promisiuni că urma să fie tot al ei și mâine.
Fericirea era trecătoare. Iubirea era o iluzie.”
Veți citi întreaga poveste în romanul PLĂCERILE NOPȚII de Lorraine Heath, volumul al patrulea al seriei Rebelii din St. James. Apariţie sâmbătă 06.08.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea!
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

20 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *