Delicatese Literare
Prezentari carti

Plăcerile pasiunii de Sabrina Jeffries, Editura Litera / Alma, Colectia Iubiri de poveste

Plăcerile pasiunii (The Pleasures of Passion – 2017)

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Arta de a păcătui (The Art of Sinning – 2015)
  2. 1.5. What Happens Under the Mistletoe – 2015
  3. 2. Lecția de seducție (The Study of Seduction – 2016) – prezentare
  4. 3. Capcanele dorinței (The Danger of Desire – 2016) – prezentare
  5. 4. Plăcerile pasiunii (The Pleasures of Passion – 2017)
  6. 4.5. A Talent for Temptation – 2017
  7. 5. The Secret of Flirting – 2017
Când Niall Lindsey, conte de Margrave, este obligat să fugă din țară după ce a ucis un bărbat în duel, el speră ca iubita lui secretă, Brilliana Trevor, să-l însoțească în exil sau cel puțin să-l aștepte. Spre surprinderea lui, ea refuză și nu-i face nici o promisiune pentru viitor.
Șapte ani mai târziu, Niall este grațiat și se întoarce în Anglia deziluzionat și cinic. Faptul că este forțat de împrejurări să colaboreze cu fosta iubită pentru a ajuta la prinderea unui falsificator de bani care are legături cu tatăl ei nu-i îmbunătățește starea de spirit.
Pe măsură ce rolul de logodnic fals al Brillianei aduce la suprafață sentimente de mult îngropate, se întreabă cine este mai periculos – falsificatorul sau femeia care îi fură, din nou, inima?
Silită să se mărite cu alt bărbat după plecarea lui Niall, Brilliana, acum văduvă, nu vrea să aibă nimic de-a face cu nemernicul despre care crede că a lăsat-o pradă unei vieți triste, lipsite de dragoste. Astfel încât ultimul lucru pe care îl dorește este să se bazeze pe el pentru a-și salva tatăl, mai ales că nu i se pare deloc demn de încredere…
Dar pe măsură ce misiunea lor îndepărtează minciunile și secretele trecutului lor comun, amândoi încep să se întrebe dacă nu cumva pot da uitării vechea suferință, lăsând plăcerile pasiunii lor reînnoite să îi ajute să redescopere dragostea.
„Ar fi vrut să rămână pentru totdeauna în braţele lui, să îi sărute gura fierbinte, să îi miroasă parfumul de lemn de santal… să simtă cum i se încordau mușchii pe sub mânecile hainei. Îl dorea atât de mult, încât în clipa în care el întrerupse sărutul, ea aproape gemu.
După care el îi murmură numele cu o voce care părea la fel de încântată pe cât o simţea și ea și o săltă în poala lui. Sfinte Sisoe!
Iar sărutul începu din nou, chiar mai sălbatic și mai fierbinte decât înainte, atât de fierbinte încât simţi că avea să ajungă scrum.“
„Nu era vorba despre iubire. Asta era prea puţin important. Încercase cândva drumul acela și aproape că fusese distrus. Dragostea era la fel de periculoasă ca războiul și deja pătimise destul din cauza lor. Își dorea o soţie care să-i ofere liniște și pace. Copii. O viaţă frumoasă. Și, da, pasiune.“
„Voia să fie soţia lui, să îi cunoască toate gândurile, să îi câștige inima. Voia să meargă împreună la picnic, să facă dragoste în natură, în mod scandalos și, da, să îi facă copii, mulţi copii, care să se joace cu Silas și în care să-și găsească alinarea la bătrâneţe. Era tot ce și-ar fi putut dori vreodată.
Întrebarea era: Își dorea oare ea cu atâta ardoare toate aceste lucruri încât să fie dispusă să uite de secretele lui, de aventurile din tinereţe și de refuzul lui de a i se destăinui?“
PLĂCERILE PASIUNII de Sabrina Jeffries, volumul al patrulea al seriei „Pețitorii păcătoși“ – apariție sâmbătă 16.12.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

One Comment

Spune-ți părerea!