Delicatese Literare
Prezentari carti

Planuri perfecte de Sidney Sheldon, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Planuri perfecte (The Best Laid Plans)

Sidney Sheldon

Editura Litera / Lira

Colectia Carti Romantice

Oliver Russell consideră că destinul său este să ajungă pe cele mai înalte culmi ale puterii politice – în Biroul Oval, ca președinte al Statelor Unite. Așa că nu poate refuza târgul extrem de tentant oferit de mentorul său, senatorul Todd Davis: să se însoare cu fiica acestuia, în schimbul promisiunii de a-și vedea realizate ambițiile. Iar dacă acest lucru înseamnă să-și abandoneze logodnica înainte de căsătorie, frângându-i inima – este un preț care merită plătit. Ea și-a dorit răzbunarea.
Leslie Stewart nu este ca orice femeie părăsită, care lasă timpul să vindece rănile și să se consoleze în final cu trădarea iubitului. Construindu-și propriul imperiu mediatic, adunând toate forțele de care dispune împotriva lui, Leslie are un singur scop – să provoace distrugerea lui Oliver Russell.
O poveste despre ambiții nestăpânite și iubiri devastatoare,
într-o lume mânată de obsesia puterii – și cu un final cu totul surprinzător.
„– Trei bărbaţi dau peste un duh femeie care promite să îi îndeplinească fiecăruia câte o dorinţă. Primul bărbat spune: „Mi-aş dori să fiu cu douăzeci şi cinci la sută mai deştept“. Duhul clipeşte, iar bărbatul spune: „O, deja mă simt mai deştept“. Cel de-al doilea bărbat spune: „Mi-aş dori să fiu cu cincizeci la sută mai deştept“. Duhul clipeşte, iar bărbatul exclamă: „Grozav! Cred că acum ştiu lucruri pe care nu le ştiam înainte“. Cel de-al treilea bărbat spune: „Aş vrea să fiu cu sută la sută mai deştept“. Aşa că duhul clipeşte, iar bărbatul se transformă în femeie.”
„Leslie citise poveştile de dragoste şi auzise cântecele de dragoste, dar nimic nu o pregătise pentru această realitate incredibilă. Crezuse dintotdeauna că versurile romantice erau doar prostii sentimentale, vise pline de speranţă. Acum ştia că nu era cazul. Brusc lumea i se părea mai luminoasă, mai frumoasă. Totul era atins de magie, iar magia aceea era Oliver Russell.”
„Un război se încheie. Poate că acesta este doar începutul. Poate că într-o bună zi vom avea o lume în care adulţii învaţă să îşi rezolve problemele prin iubire, nu ură…”
Veți citi întreaga poveste în romanul PLANURI PERFECTE de Sidney Sheldon – aparitie vineri 07.07.2017 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *