Delicatese Literare
Prezentari carti

Portretul unei spioane de Daniel Silva, Editura Litera, Colecția Buzz Books

Portretul unei spioane

(Portrait of a Spy – 2011)

Daniel Silva

Editura Litera

Colecția Buzz Books

Pentru Gabriel Allon și soția lui, Chiara, trebuia să fie începutul unui weekend romantic la Londra. Dar nimic nu este atât de simplu, nici măcar în timpul liber, când ești spion și asasin de meserie.

Atentatele cu bombă de la Paris și Copenhaga l-au adus pe Gabriel la limita nervilor. Așadar, când observă un bărbat cu unele dintre trăsăturile specifice teroriștilor sinucigași, îl urmărește prin Covent Garden. Hotărât să împiedice posibilul carnaj, Gabriel își scoate pistolul, dar este trântit la pământ de doi polițiști în civil. O clipă mai târziu se trezește într-o scenă desprinsă din cel mai cumplit coșmar al său.

De pe străzile New Yorkului și Londrei până în peisajul necruțător al deșertului saudit, Gabriel Allon înfruntă un ucigaș de o ferocitate fără seamăn. Este o întrecere pe care nu are dreptul s-o piardă…

Romanul Portretul unei spioane de Daniel Silva este disponibil începând de astăzi, 20.08.2021, la chioșcuri la prețul de 29.99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

Spune-ți părerea!