Delicatese Literare
Prezentari carti

Posibilitati nenumarate de Nora Roberts, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

POSIBILITĂȚI NENUMĂRATE all
Nora Roberts
Titlu original: All the Possibilities
Posibilităţi nenumărate” este al treilea volum al seriei The MacGregors:
  1. Un pariu pe soartă – Playing The Odds prezentare carte
  2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
  3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
  4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Artprezentare carte
  5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
  6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
  7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand prezentare carte
  8. Mirii MacGregorThe MacGregor Groomsprezentare carte
  9. Vecinul perfect The Perfect Neighborprezentare carte
Alan MacGregor știe foarte bine ce își dorește de la viață – cel puțin pe plan profesional, drumul îi este foarte clar trasat. La 35 de ani, are o carieră politică de succes și mari șanse ca într-o bună zi să candideze la președinție. Însă fiul cel mare al lui Daniel MacGregor nu se grăbește să se așeze la casa lui, spre marea dezamăgire a impetuosului său tată.
În momentul când dă cu ochii de Shelby Campbell, Alan știe că și-a găsit în sfârșit marea iubire și perechea perfectă – total diferită de frumusețea elegantă și convențională cu care toată lumea s-ar fi așteptat să-l vadă. Nonconformistă, vulcanică și independentă, Shelby este proprietara unui magazin de ceramică, iar un politician este ultimul bărbat de care s-ar fi gândit că ar putea să se îndrăgostească fulgerător. Iar tragedia care i-a marcat copilăria o face pe Shelby să îl țină la distanță pe fermecătorul senator. Alan însă este decis să-i demonstreze că viața poate oferi posibilități nenumărate, iar dragostea adevărată este cea mai importantă dintre ele…
Nu se aşteptase la genul acela de pasiune pură, devoratoare, din partea lui. Eleganţă, s-ar fi aşteptat la eleganţă, şi la seducţie, cu toate floricelele tradiţionale. Cărora le-ar fi putut rezista sau de care ar fi putut scăpa.
Dar nu putea să reziste unei dorinţe care o găsise şi se contopise atât de repede cu a ei. Nu avea cum să scape de o pasiune căreia îi căzuse deja pradă.
Prin fereastra apartamentului de peste străduţă venea aroma bogată a sosului de spaghete şi sunetele melancolice ale unui vechi disc a lui Gershwin. Apropiindu-se, Shelby simţi pulsul accelerat şi egal al inimii lui Alan, lipită de a ei. Gustul lui avea aceeaşi aromă care îi tăia genunchii pe nesimţite, pe care şi-o amintea. Aproape că nu-i venea să creadă că trăise atât de mult fără să cunoască gustul acela unic. Părea şi mai puţin posibil că va putea să trăiască fără el acum. Sau senzaţia pe care i-o dădeau braţele acelea puternice şi solide care o înconjurau,trupul ferm care îi transmitea siguranţă şi pericol în acelaşi timp.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul POSIBILITĂȚI NENUMĂRATE de Nora Roberts, apariție 04.06.2016 la toate centrele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Volumul al treilea al seriei Familia MacGregor se anunță deosebit de incitant!
Sursa: Carti Romantice

all the possibilities

39 Comments

Spune-ți părerea!