Posibilitati nenumarate de Nora Roberts, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

39
POSIBILITĂȚI NENUMĂRATE all
Nora Roberts
Titlu original: All the Possibilities
Posibilităţi nenumărate” este al treilea volum al seriei The MacGregors:
 1. Un pariu pe soartă  – Playing The Odds prezentare carte 
 2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
 3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
 4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte
 5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
 6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
 7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand prezentare carte
 8. Mirii MacGregorThe MacGregor Grooms – prezentare carte
 9. Vecinul perfect  The Perfect Neighbor – prezentare carte
Alan MacGregor știe foarte bine ce își dorește de la viață – cel puțin pe plan profesional, drumul îi este foarte clar trasat. La 35 de ani, are o carieră politică de succes și mari șanse ca într-o bună zi să candideze la președinție. Însă fiul cel mare al lui Daniel MacGregor nu se grăbește să se așeze la casa lui, spre marea dezamăgire a impetuosului său tată.
În momentul când dă cu ochii de Shelby Campbell, Alan știe că și-a găsit în sfârșit marea iubire și perechea perfectă – total diferită de frumusețea elegantă și convențională cu care toată lumea s-ar fi așteptat să-l vadă. Nonconformistă, vulcanică și independentă, Shelby este proprietara unui magazin de ceramică, iar un politician este ultimul bărbat de care s-ar fi gândit că ar putea să se îndrăgostească fulgerător. Iar tragedia care i-a marcat copilăria o face pe Shelby să îl țină la distanță pe fermecătorul senator. Alan însă este decis să-i demonstreze că viața poate oferi posibilități nenumărate, iar dragostea adevărată este cea mai importantă dintre ele…
Nu se aşteptase la genul acela de pasiune pură, devoratoare, din partea lui. Eleganţă, s-ar fi aşteptat la eleganţă, şi la seducţie, cu toate floricelele tradiţionale. Cărora le-ar fi putut rezista sau de care ar fi putut scăpa.
Dar nu putea să reziste unei dorinţe care o găsise şi se contopise atât de repede cu a ei. Nu avea cum să scape de o pasiune căreia îi căzuse deja pradă.
Prin fereastra apartamentului de peste străduţă venea aroma bogată a sosului de spaghete şi sunetele melancolice ale unui vechi disc a lui Gershwin. Apropiindu-se, Shelby simţi pulsul accelerat şi egal al inimii lui Alan, lipită de a ei. Gustul lui avea aceeaşi aromă care îi tăia genunchii pe nesimţite, pe care şi-o amintea. Aproape că nu-i venea să creadă că trăise atât de mult fără să cunoască gustul acela unic. Părea şi mai puţin posibil că va putea să trăiască fără el acum. Sau senzaţia pe care i-o dădeau braţele acelea puternice şi solide care o înconjurau,trupul ferm care îi transmitea siguranţă şi pericol în acelaşi timp.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul POSIBILITĂȚI NENUMĂRATE de Nora Roberts, apariție 04.06.2016 la toate centrele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Volumul al treilea al seriei Familia MacGregor se anunță deosebit de incitant!
Sursa: Carti Romantice

all the possibilities

About Author

39 de comentarii

 1. Sunt tare nerabdatoare.Vreau sa vina ziua de vineri.A fost asa frumoasa aceasta serie si imi pare rsau ca se termina vineri.

 2. Am citit o recenzie despre primul volum insa nu prea m-a captivat. Sper sa ma impresioneze o viitoare recenzie la volumul acesta si sa ma provoace sa ma apuc de citit aceasta serie.

  • Sa stii ca primul volum (Un pariu pe soarta) nici pe mine nu m-a captivat…
   Pe al doilea inca nu l-am citit!

 3. Cartea a aparut mai demult si la Editura Miron, sub titlul „E suficient sa crezi”, eu o am de atunci, asa ca n-o s-o iau.

 4. Barbalata Mirela on

  Eu o cumpar pentru ca le am pe celelalte doua si mi-au placut. Nu pot spune ca au fost excelente dar au fost placute
  Ar fi si pacat sa nu o cumpar si pe aceasta din urma; la urma urmei trebuie sa stiu si povestea fiului cel mare.
  Nu stiam ca are 11 volume. Asta este o surpriza

 5. Mirela m-am uitat pe fantastic fiction si asa este seria are 11 vol.Deci tot ce ne ramane este sa sperăm ca o vor publica pe toata.

 6. Clipa Narcisa on

  Din pacate cartile romantice nu m-au fascinat niciodata. Am decis sa spun pas acestui gen literar.

 7. Barbalata Mirela on

  Si eu am cumparat cartea dar mai trebuie un pic sa astepte. Sunt curioasa sa ma delectez si cu povestea lui
  Alan

 8. Acum am terminat-o si mi-a placut.Este usurica,se citeste relativ repede si e ok.Nu pot sa spun ca e senzationala,isa isi merita banii.

 9. Barbalata Mirela on

  Am terminat cartea. O lectura usoara si relaxanta. Mi-a placut povestea, mi-au placut eroii Alan si Shelby, interactiunea lor, jocul de-a soarecele si pisica, un du-te vino cald. Povestea a curs lin, fara multa bataie de cap.
  Intreaga serie mi-a placut (pana acum) dar nu pot spune ca au fost carti care sa te dea pe spate. Nora Robert are carti mult mai bune
  Prima parte mi s-a parut mai spumoasa, un picut de suspans, dar personajul cel mai haios este cu siguranta tatal lor : MacGregor senior.

 10. Așa este, Daniel este sufletul seriei! O carte frumoasa si relaxanta. Chiar daca aceste carti sunt mai ușurele, tot ma bucur ca se traduce aceasta serie!

 11. Barbalata Mirela on

  Si eu ma bucur Geo, dar sunt curioasa ce povesti mai sunt in aceasta serie; probabil va fi cu copii lor

Spune-ți părerea!