Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Povestea micului alunar care nu voia să împartă păturica sa – Sabine Bohlmann, Kerstin Shoene – Editura DPH

Povestea micului alunar care nu voia să împartă păturica sa

Text: Sabine Bohlmann

Ilustrații: Kerstin Shoene

Traducere: Elisabeta Radu

Editura DPH

Nr. de pagini: 32

An apariție: 2021

Sabine Bohlmann s-a născut în 1969, la München. Aceasta este actriță de film, de voce și autoare. Este una dintre cele mai active actrițe de voce din televiziunea pentru copii. Cele mai renumite personaje pe care le-a dublat sunt Lisa și Maggie Simpson, din serialul de animație Familia Simpson. Din 2004 a scris peste 40 de cărți pentru copii. Locuiește în München cu familia ei.

Micului alunar îi este tare dragă păturica de somn și nu vrea să o împartă cu nimeni. În mod exceptional, a împrumutat-o doar puțin prietenei lui, veverița, ca să-și care alunele cu ea. Apoi au avut nevoie de ajutor și șoricelul, și cârtița, precum și alte animale.

Micul alunar a fost uimit de câte întrebuințări i-a putut găsi păturicii sale preferate și a înțeles că este minunat să împartă cu prietenii și să-i ajute la nevoie.

O poveste potrivită pentru toți copiii care nu vor să își împartă lucrurile cu alți copii.

 

Povestea micului alunar care nu voia să împartă păturica sa este o carte minunată și educativă despre puterea prieteniei și satisfacția pe care o ai atunci când împarți ceea ce ai cu altcineva.

Micul Alunar își îndrăgea mult păturica lui pufoasă, călduroasă și parfumată, de care avea mare grijă. Totuși, nu a putut să refuze să o împrumute atunci când, rând pe rând, prietenii lui au avut nevoie de ea. Senzația de bucurie pe care a resimțit-o ajutându-i pe aceștia l-a făcut în final pe Micul Alunar să se ofere singur să-și împartă păturica cu ceilalți.

Cartea Povestea micului alunar care nu voia să împartă păturica sa de Sabine Bohlmann poate fi comandată pe edituradph.rolibris.ro, librarie.net, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți Editura DPH

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *