Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Povești de Crăciun, Editura Girasol

Povești de Crăciun

Editura Girasol

Traducere: Miruna Sile

Nr. de pagini: 104

Bucură-te de tot ce are mai frumos Crăciunul în această carte magicăCitește povești înduioșătoare cu personaje simpatice și distrează-te confecționând propriile tale ornamente pentru brad și pregătind rețete de prăjiturele delicioase.

Cu povești fermecătoare de Crăciun, pline de tâlc și de magie, ilustrații superbe, sfaturi pentru a-ți crea propriile ornamente, rețete delicioase și colinde celebre, această minunată carte Povești de Crăciun, apărută la Editura Girasol, îi va încânta cu siguranță pe cei mici, dar și pe cei mari!

În prima poveste din carte, Crăciunul tuturor, cei mici vor descoperi că, uneori, a dărui poate să-ți producă o mai mare bucurie decât a primi!

În Bradul magic, cei mici vor învăța despre importanța protejării naturii, dar și despre magia bradului de Crăciun.

În O noapte minunată, mai animăluțe se implică pentru a-l răsplăti pe un preot cumsecade ce le oferise adăpost.

În Un Crăciun dulce, Zâna Zăpezilor îi salvează pe îngerașii moșului, care arseseră fursecurile ce trebuiau oferite copiilor.

În Scrisoarea piticilor, cei mici vor descoperi importanța iertării.

Vă invit să descoperiți singuri în carte aceste minunate povești, cu siguranță vă vor fermeca și încălzi inimile. Rețetele intercalate din loc în loc în carte sunt delicioase și ușor de făcut, iar ornamentele pot fi confecționate cu ușurință urmând sfaturile din carte.

La final ne sunt oferite versurile a două colinde celebre: Iată, vin colindători! și Moș Crăciun cu plete dalbe, pe care cei mici, dar și cei mari, le pot cânta în jurul bradului în Noaptea de Ajun!

Cartea Povești de Crăciun, apărută la Editura Girasol, poate fi comandată pe cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți de Crăciun

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *