Delicatese Literare
Prezentari carti

Prada de Linda Howard, Editura Miron

Prada

(Prey – 2011) 

Linda Howard

Editura Miron

Angie Powell, o tânără fermecătoare, a fost mereu obișnuită să spună exact ce gândește, dar în prezența lui Dare Callahan este furioasă și plină de nervi. Până la urmă, de ce să-i dea acestuia satisfacția să știe nu doar că îl place, dar și că o scoate din sărite?
Cu trei ani în urmă, Dare a revenit acasă în Montana, unde a deschis o afacere de vânătoare care rivalizează cu afacerea similară a lui Angie. Iar acum, enervant de chipeșul veteran al războiului din Irak, a început să-i fure lui Angie clienții, forțând-o să iasă din afaceri.
Înainte să plece din oraș, ea organizează o ultimă vânătoare pentru un client și oaspetele acestuia. Dar aventura devine mortală când Angie e martoră la o crimă cu sânge rece și se trezește la capătul țevii unei puști. Un urs imens și dezlănțuit vine în goană prin pădure și schimbă cu totul regulile jocului periculos. Din fericire Dare are tabăra în apropiere și îi vine în ajutor.
Obligați să facă totul împreună pentru a supraviețui, Angie și Dare trebuie să dea piept cu emoții dificile, să îndure o furtună nimicitoare și să reziste atracției crescânde dintre ei, totul în timp ce sunt urmăriți de un ucigaș disperat și de o bestie feroce, fiecare hotărât să-și apuce prada.
Sursa: Editura Miron
Linda Howard a ridicat stilul romantic suspans la nivel de artă. Cărțile sale din acest gen s-au instalat imediat pe pozițiile fruntașe ale clasamentului întocmit de Goodreads “Best Romantic Suspense”, în care în primele 10 poziții se află trei cărți ale Lindei Howard: pe prima poziție Jocul Morții, pe poziția a doua După o noapte, iar pe poziția a șaptea Bărbatul visat.

Cărțile autoarei Linda Howard pot fi comandate pe elefant.rolibris.roemag.rocarturesti.ro, librarie.net

Recenzii Linda Howard

10 Comments

Spune-ți părerea!