Delicatese Literare
Prezentari carti

Predarea sirenei de Tessa Dare, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Predarea sirenei (Surrender of a Siren

Tessa Dare

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Zeiţa vânătorii (Goddess of the Hunt – 2009) – recenzia
  2. Predarea sirenei (Surrender of a Siren – 2009)
  3. A Lady of Persuasion – 2009 – prezentare carte
Disperată să scape de o căsătorie lipsită de dragoste și de constrângerile societății, răsfățata moștenitoare Sophia Hathaway își părăsește logodnicul, își împachetează vopselurile și caietul de desen și, sub o nouă identitate de guvernantă, obține accesul la bordul corabiei Aphrodite. Tot ce își dorește Sophia este o viață trăită după propriile reguli: independentă, neconvențională, lipsită de inhibiții. Dar una e să facă schițe cu cele mai sălbatice și mai nerușinate fantezii ale sale, și alta să se confrunte cu un libertin chipeș și periculos, care ar putea să-i fure atât castitatea, cât și banii.
Pentru orice lady de familie bună, Benedict „Gray“ Grayson este o belea în cizme fistichii. Un crai fără conștiință care străbate mările în căutarea plăcerilor și a profitului, Gray trăiește pentru a cuceri – până când talentul și firea artistică a Sophiei îi tulbură sufletul. Dintr-odată va înfrunta rechini, foc, furtună și oceane doar ca s-o aibă lângă el.
Sophia este frumoasă, rafinată și pregătită să fie sedusă.
Poate această falsă guvernantă să fie salvarea unui bărbat ca el? Sau secretele moștenitoarei fugare vor distruge singura lor șansă la dragoste?
Dacă n-ar fi atât de enervant și de grijuliu în același timp. Ar fi putut să reziste, dacă ar fi fost una sau cealaltă, însă obrăznicia și farmecul făceau o combinaţie ameninţătoare. Felul în care o liniștise cu degetele lui aspre, chiar în timp ce vorbele lui erau menite să o șicaneze. Felul în care o condusese printr-o atingere fugară pe spate, felul în care îi sărutase mâna cu atâta tandreţe…
De parcă s-ar fi aflat într-o sală elegantă de bal, gata să danseze.
Pielea ei palidă contrasta cu buzele pline, roșii. O apariţie angelică. Doar că nu-i puteai face unui înger tot ce-și imagina Gray făcând cu sirena acoperită de zăpadă […] În mintea lui, gustă un alt fulg de nea și un altul – și erau dulci. Era o îngheţată cu gust de trandafiri, o delicateţe cu mult mai dulce decât orice altceva gustase în viaţa lui, iar el o devora, cu sărutări mici, imposibil de mici.
– Să presupunem că aș reuși s-o găsesc. Ce fac dacă îi spun c-o iubesc și ea tot o să vrea să plece? – N-aș ști ce să-ţi spun. În dragoste nu există garanţii. Știu foarte bine că dragostea e efemeră.
Veți citi întreaga poveste în romanul PREDAREA SIRENEI de Tessa Dare – apariție sâmbătă 27.05.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Tessa Dare pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Tessa Dare

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *