Delicatese Literare
Prezentari carti

Preferata Regelui de Virginia Henley, Editura Miron

Preferata Regelui

(The Marriage Prize – 2000)

Virginia Henley

Editura Miron

An apariție: 2019

1. Șoimul și Floarea – The Falcon and the Flower – 1989 – prezentare
2. Dragonul și Bijuteria regelui – The Dragon and the Jewel – 1991 – prezentare
3. Preferata regelui – The Marriage Prize – 2000
Rosamond Marshal a rămas orfană la o vârstă foarte fragedă și este lăsată în grija Eleanorei de Montfort, sora regelui Henry al III-iea și soţia renumitului lord al războiului, Simon de Montfort. Ajunsă acum pupilă a regelui și sub tutela versatei contese, Rosamond va dobândi de la aceasta nu numai arta de a fi o castelană desăvârșită, ci și arta de a-și exercita puterea ca femeie purtând veșminte atrăgătoare, făcând conversaţii inteligente și fermecându-i nemilos pe bărbaţi.
Când Rosamond atinge vârsta potrivită căsătoriei, frumoasa moștenitoare nu pare prea dornică să părăsească siguranţa castelului soţilor Montfort. Fiindcă fusese logodită de timpuriu cu puternicul cavaler Rodger de Leyburn, un chipeș burlac rîvnit de femei, acum a venit timpul ca mariajul lor să devină oficial. Diabolicul Rodger este suficient de experimentat, încât să-i anuleze Rosamondei toate stratagemele folosite pentru a-l face să rupă logodna. Mai mult de atât, prinţul Edward nu mai acceptă nici o scuză a Rosamondei, prin care ea tot amână căsătoria.
Încet și cu măiestrie Rodger o curtează pe Rosamond, convingând-o că iubirea lui este mai presus de averile și proprietăţile ei.
Sursa: Editura Miron

Cărțile apărute la Editura Miron pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro

Cărțile autoarei Virginia Henley pot fi comandate pe elefant.ro, librarie.net, emag.ro, libris.ro

Recenzii și prezentări cărți Virginia Henley

Recenzii și prezentări cărți apărute la Editura Miron

Spune-ți părerea!