Pretentiile unui crai de Mia Marlowe, Editura Litera/Alma, colectia Iubiri de poveste

20
PRETENTIILE UNUI CRAI (Touch of a Rogue) – recenzia aici
MIA MARLOWE
Este primul volum al seriei Touch of Seduction
  1. 1. Seductie la prima vedere (Touch of a Thief – 2011) – prezentare carte aici
  2. 2. Pretentiile unui crai (Touch of a Rogue – 2012)
  3. 3. Touch of a Scoundrel – 2012
Jacob Preston își dorește trei lucruri de la o femeie care se arată interesată să ajungă la el în pat: să fie pasională și înflăcărată, să fie versată în chestiuni legate de amor și – pentru ca aceste două cerințe să fie cu succes îndeplinite – să fie căsătorită.
Lady Julianne Cambourne are toate trăsăturile unei femei pasionale și în mod sigur nu pare genul sentimental… însă statutul de văduvă ar trebui să fie un motiv îndeajuns de bun ca Jacob să se țină departe de ea. Și totuși, el o găsește mult prea ispititoare. Iar tentația devine chiar mai mare în clipa când ea apelează disperată la el căutând răspunsuri pe care doar Jacob e în măsură să i le ofere. Căci, dincolo de reputația lui de crai, Jacob are abilitatea misterioasă și de-a dreptul supranaturală de a afla informații prin simpla atingere a metalelor. Julianne, înconjurată de secrete de mult timp ascunse ce amenință să o tragă într-o capcană mortală, va face orice este necesar pentru a putea beneficia de pe urma talentului lui Jacob, apelând la orice modalitate de convingere pe care o are la dispoziție…
Veți putea citi întreaga poveste în romanul PRETENȚIILE UNUI CRAI de Mia Marlowe, din 16.07.2016 mâine la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice

TOUCH

 

About Author

20 de comentarii

  1. Barbalata Mirela on

    Eu zic pas. Stau alte carti la rand. Ce bine ar fi sa creasca bani in copaci

  2. Nu am luat-o,nu mi-a permis bugetul
    Dar pt ca avem o lista cu cartile aparute in colectie cand voi incepe achizitiile o sa stiu ce am ratat

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: