Delicatese Literare
Prezentari carti

Prețul pasiunii de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Prețul pasiunii

(Where There’s Smoke – 1993)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Nimeni nu știe de ce Lara Mallory a decis să-și deschidă un cabinet medical tocmai în Eden Pass, un orășel uitat de lume din Texas, aflat sub controlul aproape absolut al Companiei de Petrol și Gaze Tackett. Însă toată lumea își amintește de rolul pe care ea l-a jucat în scandalul extrem de mediatizat care a condus la căderea senatorului Clark Tackett. Iar acum, proprietara companiei și totodată mama fostului senator are de gând să-și folosească banii și puterea să o alunge pe Lara din oraș… mai ales după ce Lara îl cunoaște pe Key, moștenitorul tânăr, rebel și extrem de chipeș al imperiului Tackett. Întâlnirea lor plină de scântei reprezintă debutul unei relații tumultuoase, iar doctorița hotărâtă și pilotul îndrăzneț și nesăbuit se trezesc aruncați într-o aventură periculoasă. Dezvăluirea unui secret cu numeroase implicații din trecut poate distruge imperiul Tackett – și pe oricine îndrăznește să îi amenințe supremația. Dar pentru Lara descoperirea adevărului din spatele unei adevărate conspirații la nivel înalt este mai importantă decât orice – iar speranța ei este să nu îl piardă astfel și pe bărbatul de care s-a îndrăgostit fără să vrea…

Citate:

„– În mod clar, nu semeni cu nici un doctor pe care l-am mai văzut eu până acum. Mâna lui alunecă de pe umărul pe șoldul ei. Și nici la atingere nu pari a fi doctoriță.
– Dar cum ar trebui să-ți pară la atingere o doctoriță?
– Nu așa, răspunse el răgușit, strângând-o ușor.
Și atunci o sărută. Brusc și impertinent, îi pecetlui buzele cu ale lui.
Scoțând un suspin de surprindere, Lara se desprinse de el. Inima îi bubuia în coaste și își simțea tot corpul cuprins de fierbințeală. O mie de opțiuni despre cum putea să reacționeze îi străfulgerară prin minte, dar i se păru că cea mai bună era să se poarte de parcă acest sărut nu avusese loc.”
„–[…] Uneori nu e mare diferență între curaj și ignoranță. Pe tine ce te-a determinat să faci asta, când erau atât de mari șansele să fiți prinși?
– Dragostea e o motivație puternică. Ne transformă în victimele ei și ne împinge să facem tot felul de nebunii, lucruri pe care în mod normal nu le-am face.”
„– Să trăiesc fără tine ar fi un chin. Mai degrabă aș muri. Te iubesc.
– Și eu te iubesc. Și, mă crezi sau nu, dar nu am mai spus asta nimănui, de când mă știu.”
„Voia și alte nopți cu ea.
Și acest lucru era neașteptat și deconcertant. De obicei, vânătoarea reprezenta cea mai mare parte a distracției. Odată ce femeia respectivă cădea în mrejele sale, farmecele ei își pierdeau rapid strălucirea. Îl deranja foarte tare să-și dea seama că acum Lara i se părea chiar mai misterioasă decât înainte. Avea straturi și fațete nenumărate pe care el de-abia aștepta să le exploreze.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul PREȚUL PASIUNII de Sandra Brown – disponibil de vineri, 25.09.2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Romanul a mai apărut sub numele de Eden Pass la Editura Miron.

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice septembrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *