Delicatese Literare
Recenzii

Prieteni cu beneficii de Vi Keeland, Editura Midnight Books – recenzie

Prieteni cu beneficii

(Sex, Not Love – 2018)

Vi Keeland

Editura Midnight Books

An apariție: 2022

Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topul New York Times. Cu peste două milioane de exemplare vândute, titlurile sale sunt traduse în peste 20 de limbi.
Locuiește la New York împreună cu soțul și cei trei copii ai lor, trăind fericită alături de cel pe care l-a cunoscut când avea șase ani.
Puteți afla mai multe despre ea la https://www.facebook.com/ groups/ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeeland.com.

De aceeași autoare, au apărut la Editura Trei: Indecent, Șeful, Bilete înveninate, Ticălos la patru ace, Mister Moneybags (scrise împreună cu Penelope Ward) și Egomaniac, iar la Bookzone Rivalii, Invitația, Acea scânteie și Prieteni cu beneficii.

Totul începe cu o nuntă. Ea e cea mai bună prietenă a miresei. El e cel mai bun prieten al mirelui.

Ea prinde buchetul; el, jartiera. Privirile lor se intersectează și nu joacă cel mai inocent act – un fir electrizant și invizibil parcurge distanța dintre ei și le intră sub piele. Poate, totuși, să parcurgă și cei 4800 de kilometri care sunt, în mod real, între ei?

Mai mult, poate această energie ce le inundă trupurile, să le deschidă și inima? Să îi facă să-și uite trecutul, să își dorească începutul, sau măcar să-și acorde o șansă?

Natalia a suferit prea mult pentru a-și permite să mai simtă ceva pentru un bărbat, în afară de atracție fizică. Hunter, și el cu un bagaj emotional prea greu de dus, nu are nici cea mai mică intenție să se implice într-o relație serioasă. Niciunul nu știe, însă, ce se ascunde în spatele zâmbetului celuilalt.

Ceva se înfiripă între ei… dar vor avea curaj să înfrunte adevărul?

Sau vor rămâne doar prieteni cu beneficii?

„Cartea asta este deoportivă sexy și fierbinte, cât și emoționantă, și cumva pentru suflet. Este atât de bine scrisă încât nu-ți vine să o lași din mână! 100% o recomand tuturor celor care caută o carte FANTASTICĂ!” – Aestas Book Blog

Prieteni cu beneficii ne oferă o emoționantă poveste de dragoste între doi protagoniști ale căror suflete sângerau încă, rănite de traumele trecutului.

Dacă drama Nataliei o descoperim destul de repede, aflăm abia spre final despre tragedia care i-a marcat viața lui Hunter,  marcându-l întocmai ca un fier roșu, închizându-i orizontul și făcându-l să trăiască doar clipa prezentă, la intensitate maximă.

Totuși, cartea nu ne oferă o lectură apăsătoare, ci din contră, delectându-ne cu multe replici spumoase, încurcături amuzante, limbaj murdar și momente fierbinți, ca spre final să ne înduioșeze până la lacrimi, suferind pentru cei doi protagoniști și sperând într-un miracol care să le ofere o șansă la un viitor fericit împreună.

Chimia dintre Hunter și Natalia este aproape palpabilă încă de la prima întâlnire, însă tocmai de aceea Natalia simte nevoia să fugă de Hunter mâncând pământul. Asemenea fluturi în stomac nu îi mai stârnise decât fostul ei soț, Garrett, dar care îi frânsese inima, dovedindu-ne a fi un hoț și un manipulator, în prezent aflându-se într-o închisoare federală, lăsându-și fiica adolescentă, Izzy, în grija fostei soții.

 La un un după prima întâlnire, soarta a făcut ca drumurile lui Hunter și Natalia să se intersecteze din nou, iar de această dată Hunter era decis să nu o mai lase să îi scape. Construind un întreg arsenal de seducție, Hunter a reușit să dărâme, încetul cu încetul, toate barierele pe care Natalia le ridicase în jurul inimii ei, câștigându-le ca aliate atât pe mama și surorile ei, cât și pe rebela ei fiică vitregă.

Predictibil, deși amândoi au convenit ca relația lor să dureze doar două luni și să fie bazată doar pe sex și nu pe dragoste, Natalia a realizat în scurt timp că s-a îndrăgostit nebunește de Hunter și că își dorea să ducă relația la alt nivel. În schimb, Hunter îi transmitea tot felul de semnale amestecate, aruncând-o într-o mare de incertitudine…

Ce se întâmplase în trecutul lui Hunter? Care era motivul pentru comportamentul lui contradictoriu? Care va fi deznodământul relației celor doi îndrăgostiți? Vă las plăcerea să descoperiți singuri răspunsurile în carte.

Finalul este cald și luminos, convingându-ne că adevărul te eliberează, iubirea vindecă, iar soarta îi răsplătește adesea pe cei curajoși.

Cartea Prieteni cu beneficii de Vi Keeland poate fi comandată pe bookzone.ro

Cărțile autoarei Vi Keeland pot fi comandate pe bookzone.ro, librex.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Vi Keeland

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

Recenzii și prezentări cărți emoționante

Recenzii și prezentări cărți Editura Midnight Books

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *