Delicatese Literare
Prezentari carti

Prima stea a nopții de Susan Elizabeth Phillips, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Prima stea a nopții

(First Star I See Tonight – 2016)

Susan Elizabeth Phillips

Editura Litera / Lira

Colecția Carti Romantice

1. Trebuia să fii tu – Editura Litera – It Had to Be You – 1994 – recenzie
2. Un loc pentru inima ta – Editura Litera – Heaven, Texas – 1995 – recenzie
3. Un partener ideal – Editura Litera – Nobody’s Baby But Mine – 1997 – recenzie
4. Învață să visezi – Editura Litera – Dream a Little Dream – 1998 – recenzie
5. Ce-și dorește inima – Editura Litera – This Heart of Mine – 2000 – recenzie
6. Găsește-mi perechea! – Editura Litera – Match Me If You Can – 2005 – recenzie
7. Un cuceritor înnăscut – Editura Litera – Natural Born Charmer – 2004 – prezentare
8. Prima stea a nopții – First Star I See Tonight – 2016

PRIMA STEA A NOPȚII

Piper Dove este o femeie care știe cu certitudine la ce visează: să devină cel mai bun detectiv din Chicago. Prima ei misiune? Să-l urmărească pe Cooper Graham, fost jucător al echipei de fotbal Chicago Stars. Problema? Graham își dă seama că e urmărit și nu e deloc încântat de asta.

Piper reușește să improvizeze o scuză și, în scurt timp, ajunge să lucreze pentru Graham, deși nu în calitate de bodyguard ‒ de care el chiar ar avea nevoie ‒, ci pentru a fi cu ochii pe angajații clubului lui de noapte exclusivist, pe care îi bănuiește de lucruri necurate.

Însă viața lui Cooper ar putea fi în pericol, iar Piper este hotărâtă să îl protejeze, în ciuda protestelor acestuia.

În plus, Piper mai trebuia să se descurce cu o bătaie de prințese din Orientul Mijlociu, o servitoare pakistaneză care își dorea libertatea, un adolescent care dorea doar să se acomodeze și o vecină în vârstă, care-i ceruse lui Piper să-i găsească soțul decedat.

Și la toate se adaugă prezența lui Cooper Graham, legendarul sportiv care obține întotdeauna ce își dorește – chiar și când asta înseamnă o femeie arțăgoasă care se vrea detectiv și se consideră la fel de dură ca el.

Doi oameni care nu sunt obișnuiți să piardă își vor pune propriile limite la încercare și se vor provoca reciproc pentru a descoperi, într-un final, ce contează cel mai mult pentru ei: dragostea.

„Simți că se topeşte. Simţi că se topeşte şi că se înfierbântă în acelaşi timp. Simţi că o lasă genunchii; îşi arcui spatele, simţind chemarea. O chemare arzătoare, intensă, care o măcina.
Simţea focul pasiunii. Mâinile lui mari o ridicară de pe podea. O lipi de perete de parcă ar fi fost uşoară ca un fulg. Urmă un sărut animalic. Îşi strecură mâinile pe sub tricoul lui, înfigându-şi unghiile în pielea lui.”

„Ăsta era motivul pentru care nu o putea lăsa pe Piper Dove să dispară pur şi simplu din viaţa lui. Pentru că tânjea după ea, iar ea nu tânjea după el. Pentru că nu era genul care să îl asalteze cu complimente sau care să filtreze cu el şi pentru că nu era topită după el.
Dar trebuia să o convingă cumva. Nu să se îndrăgostească de el. Ar fi fost o prostie. Pur şi simplu, să fie topită după el.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul PRIMA STEA A NOPȚII de Susan Elizabeth Phillips, volumul al optulea din Seria Chicago Stars – disponibil de vineri 07.12.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

First Star I See Tonight

Seria Chicago Stars

Listă cărți Susan Elizabeth Phillips

Recenzii și prezentări cărți Susan Elizabeth Phillips

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Colecția Cărți Romantice decembrie 2018

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, emag.ro

Spune-ți părerea!