Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Primul meu dicționar cu ferestre – Animale – Martina Badstuber – Editura Casa

Primul meu dicționar cu ferestre – Animale

Martina Badstuber

Editura Casa

Nr. de pagini: 22

An apariție: 2021

Vârsta: 2-4 ani

Despre ilustratoare:

Martina Badstuber, născută în 1972 la Ravensburg, a studiat designul, după ce s-a specializat ca decorator la Universitatea de Științe Aplicate din Augsburg. Din 2004 a lucrat ca autor și ilustrator pentru diverse edituri. Cărțile ei au fost traduse în toată lumea. Ea locuiește cu soțul, copiii și pisica în August-Dieter-Löwe lângă Ravensburg.

IEPURE, BUFNIȚĂ, CROCODIL

Vulpea privește curioasă din vizuină, maimuța tachinează tigrul, dar ce face rățușca?
Un dicționar distractiv, cu o mulțime de ferestre care încurajează vorbirea într-un mod jucăuș.

Simte, joacă-te, descoperă și înțelege mai bine lumea din jurul tău cu ajutorul simțurilor: cărțile ilustrate cartonate ale Editurii Casa promovează dezvoltarea copiilor în primii ani de viață - datorită calității de neegalat a conținutului și a producției.

Primul meu dicționar cu ferestre – Animale este o carte ideală pentru a-i ajuta pe cei mici să descopere animalele într-un mod simplu și jucăuș. Fiecare pagină conține 1-2 ferestre, care îi vor intriga cu siguranță pe copii, stârnindu-le curiozitatea și stimulându-le atenția, și care, odată desfăcute, le vor dezvălui o mică surpriză.

Primul meu dicționar cu ferestre – Animale – Ilustrator Martina Badstuber poate fi comandată pe edituracasa.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, clb.ro

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți cu animale

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *