Delicatese Literare
Prezentari carti

Prin ochii ei de Sarah Pinborough, Editura Litera, Colecția Buzz Books

Prin ochii ei

(Behind Her Eyes – 2017)

Sarah Pinborough

Editura Litera

Colecția Buzz Books

An apariție: 2019

”Trebuie să citiți neapărat Prin ochii ei… E fenomenală.” – Stephen King
Louise este o mamă singură, secretară, prinsă în rutina de zi cu zi. Într-una din rarele ei seri în oraș, întâlnește un bărbat într-un bar și imediat ies scântei. Deși pleacă după ce se sărută, e încântată că în cele din urmă a creat o legătură cu cineva.
Când ajunge la serviciu luni, Louise îl întâlnește pe noul ei șef, David. Bărbatul de la bar. Bărbatul căsătorit de la bar… care îi spune că sărutul a fost o greșeală teribilă, dar care nu-și poate lua ochii de la ea.
Apoi Louise se ciocnește de Adele, care este nouă în oraș și are nevoie de o prietenă. Dar se întâmplă ca tocmai ea să fie căsătorită cu David.
David și Adele par să formeze cuplul perfect. Și atunci de ce este David atât de obsedat de control? Și de ce este Adele atât de speriată?
Pe măsură ce Louise este atrasă în relația cu David și Adele, ea ajunge să-și pună tot mai multe întrebări și să găsească tot mai puține răspunsuri. Singurul lucru clar e faptul că ceva în acest mariaj este complet în neregulă. Dar Louise nu poate ghici amploarea problemei – și cât de departe poate merge cineva ca să-și protejeze secretele căsniciei.
Un thriller psihologic plin de întorsături de situație, prin care se reinventează clasicul triunghi amoros, luându-i complet prin surprindere pe cititori.
Veți putea citi întreaga poveste în romanul PRIN OCHII EI, de Sarah Pinborough, colecția Buzz Books – disponibil din 12.03.2019 la toate punctele de difuzare a presei, la prețul special de 19,99 lei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

 

Spune-ți părerea!