Delicatese Literare
Prezentari carti

Prins in furtunile vietii de Christina Courtenay, Editura Lider

Prins în furtunile vieții

Christina Courtenay

 Titlu original: Highland Storms 
Este a doua carte din seria Kinross Saga
Astazi, 26 februarie 2016, a aparut impreuna cu revista ,Click pentru femei, cartea PRINS IN FURTUNILE VIETII de autoarea Christina Courtenay.
Christina Courtenay, renumită scriitoare care ne-a încântat cu romanul „Când suflă alizeul”, continuă seria Kinross Saga cu o captivantă poveste, plină de pasiune și suspans, derulată în mirificul decor scoțian.
Brice Kinross, trădat de fratele său și dezamăgit de iubirea din copilărie, arenevoie de un nou început. Părăsește Suedia pentru ținuturile muntoase ale Scoției, unde se află un domeniu al familiei, Rosyth. Dar la Rosyth Bruce nu este bine primit și constată că domeniul este aproape în ruină. Descoperă însă un aliat în roșcata Marsaili Buchanan, frumoasa administratoare a domeniului, dar poate să se încreadă în ea?
Marsaili e hotărâtă să își construiască o viață bună, muncește din greu la conac și, deși evită bărbații, se trezește irezistibil atrasă de Brice, noul șef al clanului Kinross.
Dar în umbră există un dușman care nu se oprește de la nimic pentru a obține averea familiei. Va reuși Brice să păstreze ceea ce este al său, inclusiv iubirea?

Sursa: Editura Lider Bucuresti

Recenzia acestei carti o puteti citi AICI.

 

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *