Delicatese Literare
Prezentari carti

Printesa mea indaratnica de Vanessa Kelly, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Prințesa mea îndărătnică (My Fair Princess)  

Vanessa Kelly

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

1. Prințesa mea îndărătnică – Editura Litera (My Fair Princess – 2016)  
     1.5. Three Renegades and a Baby – 2017
2. Trei săptămâni cu o prințesă – Editura Litera (Three Weeks with a Princess – 2017) – prezentare
3. The Highlander’s Princess Bride – 2017
Deși este fiica nelegitimă a unui prinț, Gillian Dryden nu se sinchisește să învețe și cu atât mai puțin să respecte regulile de bună-cuviință în înalta societate, de care dorește să se țină cât mai departe posibil.
Crescută în Italia, unde s-a bucurat de o viață lipsită de constrângeri, Gillian se vede nevoită să revină în Anglia pentru a-și căuta soțul potrivit, care să-i ofere un trai tihnit și sigur. Charles Valentine Penley, duce de Leverton, cuviincios și înnebunitor de chipeș, cu o atitudine ireproșabilă și de un calm imperturbabil, acceptă să o ia sub protecția lui și să o transforme dintr-o băiețoaică năstrușnică într-o debutantă care să se ridice mult peste nivelul așteptărilor.
Puternic și sofisticat, Charles este în măsură să afecteze, în bine sau în rău, reputația cuiva cu un simplu cuvânt rostit la momentul potrivit. Însă noua lui protejată, care și-a cam făcut un obicei din a vâna bandiți și din a doborî cu pumnul câte un conte, este un adevărat scandal ambulant – lucru de care el este perfect conștient.
Charles se înhamă să ia soarta acestei tinere năstrușnice în propriile mâini, dar ajunge să tânjească să o strângă în brațe. Este, oare, posibil ca o asemenea atracție scandaloasă și total surprinzătoare să ducă la un final demn de un basm?
„Să o sărute pe Gillian era cea mai rea idee pe care o avusese în ultima vreme. Iar acum, că gândul prinsese rădăcini, părea să fie singurul lucru pe care și-l dorea, de parcă fiecare moment cu ea condusese, în mod implacabil, la momentul acesta. Dar cedarea în faţa dorinţei nu ar fi dat naștere decât unor necazuri, pentru amândoi, presupunând că ar fi apucat să se apropie atât de mult înainte ca ea să îl plesnească. Sau, la cum o cunoștea, chiar să îl înjunghie.”
„– Se numește o poartă a sărutului, îi șopti el în ureche. Puteţi ghici motivul?[..].
– Ce nume ciudat! În vocea sa se simţea o urmă de tărâmuri străine sărutate de soare, exotice și seducătoare. De ce se numește așa? […]
– Se pare că se datorează faptului că nu poate trece decât o singură persoană o dată. Așa că, dacă un bărbat iese cu o domnișoară la plimbare…
– Așa, ca noi acum, întrerupse ea cu vocea visătoare. Pleoapele ei deveniseră grele, iar gura moale și ispititoare.
– Exact, spuse el răgușit. Domnul trece primul, ca să poată ţine poarta deschisă. Dar, dacă are intenţii mai puţin onorabile, va ţine poarta închisă și va cere un sărut înainte de a o lăsa să treacă.”
„El o ridică pe vârfuri și o îmbrăţișă strivind-o, înăbușindu-i protestele cu un sărut ce îi trimise foc prin vene. Îi devoră gura cu atâta pasiune, încât Gillian nu putu face nimic mai mult decât să se agaţe de umerii lui.”
Veți citi întreaga poveste în romanul PRINȚESA MEA ÎNDĂRĂTNICĂ de Vanessa Kelly – apariție sâmbătă 30.09.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.ro!
Sursa: Cărți Romantice

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *