Delicatese Literare
Prezentari carti

Prințesa sedusă de Kate Bateman, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Prințesa sedusă

(The Princess and the Rogue – 2020)

Kate Bateman

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

O nouă autoare și primul volum al seriei „Burlacii din Bow Street“/ Bow Street Bachelors Series:

  1. Contele meu iubit – This Earl of Mine – 2019 – prezentare
  2. Prins în mreje – To Catch an Earl – 2020 – prezentare
  3. Prințesa sedusă – The Princess and the Rogue – 2020

Având un trădător periculos pe urmele ei, prințesa Anastasia Denisova se deghizează în „Anna Brown” și acceptă oferta agentului secret Sebastien Wolff care se oferă să o găzduiască în cazinoul său. Curând între ei se aprind flăcările atracției reciproce. Oare ar putea o prințesă să se căsătorească cu un ticălos?

Detectivul Sebastien Wolff, agent de poliție în Bow Street, dar și conte de Mowbray, nu crede în dragoste – asta până când un sărut pasional cu o necunoscută fermecătoare într-o casă de toleranță îl face să-și schimbe părerea. Iar după ce se dovedește că femeia cea misterioasă are legătură cu o intrigă în care este implicată o prințesă rusoaică, Seb își dă seama că aerul ei de inocență este departe de adevăr.

Prințesa Anastasia Denisova s-a ascuns în Londra sub numele comun de Anna Brown. Pe urmele ei se află un trădător periculos, deci cea mai bună opțiune este să accepte oferta de protecție din partea lui Wolff – și să locuiască la reședința acestuia de la casa de jocuri de noroc. Dar cum spațiul este destul de mic și cei doi colaborează oricum ca să rezolve unele cazuri, flacăra atracției se aprinde pe nesimțite. Dacă este descoperită adevărata identitate a Anyei, mai are povestea lor de dragoste vreo șansă? S-ar putea ca prințesa să se lase sedusă de ideea căsătoriei cu un burlac convins?

Citate:

„Buzele lui le găsiră pe ale ei. Atinse cu dinții carnea sensibilă a buzei ei inferioare, iar Anya aproape că suspină. Îl simți cum zâmbea peste gura ei. O sărută din nou, delicat, ca să aline înțepătura, iar limba lui ieși pentru a gusta.

Inima ei tresări. Se deschise în fața cerinței lui mute, dându-i acces la gura ei, iar degetele lui se încordară pe ceafa ei într-o aprobare tăcută. Ea închise pleoapele.

O sărută lent, stăruitor, de parcă aveau tot timpul din lume.”

„Pentru mulți bărbați, e vorba doar să își satisfacă o nevoie folosindu-se de cel mai apropiat trup disponibil.

Femeile, pe de altă parte, au nevoie să se facă dragoste și cu mintea lor, nu doar cu trupul. Își puse mâinile în poală. Una dintre teoriile mele este că bărbații iubesc cu ochii, în vreme ce femeile iubesc cu toate simțurile. Nouă ne place să ne fie stimulat creierul cu conversații plăcute și cu replici spirituale. Ne place să auzim râsul unui bărbat, să avem un gol în stomac atunci când adulmecăm o adiere din parfumul lui, să simțim firele de barbă de pe maxilarul lui. Oftă, răzând. Bărbații, în general, au nevoie doar de o pereche de sâni vârâți în fața lor și sunt gata de treabă.”

„Ea îl sărută din nou. Și din nou. O ploaie constantă de săruturi, lungi și apăsate, până când își puse mâinile pe umerii lui, apoi îl mângâie pe gât, pentru ca, la urmă, să îi treacă degetele prin păr.

Mușchii lui se încordau, încercând să se elibereze. Ea îi luă fața în mâini și i-o sorbi din priviri, pierzându-se în strălucirea sumbră și fierbinte a ochilor lui.”

PRINȚESA SEDUSĂ de Kate Bateman, al treilea volum al seriei Burlacii din Bow Street. De luni la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste august 2021

Spune-ți părerea!