Delicatese Literare
Prezentari carti

Prințul Americii – vol. 2 din seria Camelot de Sierra Simone, Editura Bookzone

Prințul Americii

(American Prince – 2017)

Sierra Simone

Editura Bookzone

An apariție: 2020

Vârsta: 18+

1. Regina Americii – Editura Bookzone – American Queen – 2016 – prezentare
2. Prințul Americii – Editura Bookzone – American Prince – 2017
3. Regele Americii – Editura Bookzone – American King – 2017 – prezentare
3.5. Cards of Love: The Moon – 2018
3.6. American Squire – 2019

Sierra Simone își arată adevărata măestrie atunci când trebuie să portretizeze seducția, senzualitatea, plăcerea carnală și… poftele interzise ale inimii. Condeiul său trece cu ușurință de la basme la fantezii moderne, conturând întotdeauna dorințele cu ispite și magie, mai ales în noua carte din seria „Camelot”, „Prințul Americii”.

„În cazul în care te întrebai dacă Sierra îți poate ridica din nou temperatura, nu te teme. Această autoare are capacitatea de a construi o scenă provocatoare ca niciun alt scriitor. Are un talent admirabil nu doar pentru scenele senzuale, ci și pentru felul în care spune o poveste. Încă nu mi-am revenit după ce am citit a doua carte din seria semnată de Sierra.” – Julie

O fantezie senzuală și epicuriană povestită de prințul care își sacrifică sufletul și iubirea pentru cavalerii triunghiului amoros. O poveste din spatele ușilor închise, cu sentimente și dureri mascate de o fațadă de playboy absolut delicioasă.

Sierra știe cu desăvârșire cum să-și facă până și cei mai pudici cititori să iasă din zona de confort și să se joace cu perspectivele obraznice în mintea lor. Știe cum să incite, să provoace, să stârnească dorințe și plăceri. Iar în „Prințul Americii” ne-o demonstrează încă o dată, lăsându-i pe președintele și vicepreședintele Americii, precum și pe femeia pe care amândoi își doresc să o domine și să fie dominați la rândul lor să își continue saga într-un deliciu scriitoricesc care șochează și încântă deopotrivă cititorii. Liniile fine dintre prezent și trecut sunt nedefinite, purtându-te din punctul culminant al sfârșitului primului volum din serie într-un alt punct culminant, provocându-ți imaginația să dea profunzime poveștii fascinante.

Povestea magistrală a seducției, a dorinței, a geloziei, a iubirii și a jocurilor politice din perspectiva îngerului pierdut care se luptă să-și ascundă sentimentele.

Fragment

Tremură în timp ce o fac. Simt lacrimile neuscate pe obrajii ei și părul de satin. Nu mai plânge. Are ochii lărgiți și fascinați, implorând și curioși în același timp. Pielea i se înfioară.

Și, dintr-o dată, băiatul de bani gata care credeam că sunt dispare. Monstrul care a simțit pe pulpe sângele lui Greer s-a întors. Îi pun mâna în jurul gâtului, simțind mișcările interioare când înghite sub palma mea. Apăs, savurând senzația desăvârșită pe care mi-o dă pielea fină, mușchii și venele care pulsează sub strânsoarea mea. Pe chip i se întrepătrunde senzația de panică și cu cea de plăcere, ca într-un mozaic, unduindu-se și amestecându-se ca umbrele de pe fundul unei piscine.

Mă aplec, continuând să-i strâng gâtul, și-i sărut chipul umbrit. O sărut pe frunte, pe marginile gurii acoperite de căuș, apoi cedez răului și o mușc. O mușc de obraji, de gât, îi mușc lobi urechilor și marginile mandibulei. O mușc de parcă aș vrea s-o mănânc, de parcă ar fi ceva de mâncat, de consumat, nu de iubit.

Dar o iubesc. Simt iubirea la fel de prezentă ca monstrul rău din mine, confundându-se unul cu cealaltă.

Sursa: Editura Bookzone

Cartea Prințul Americii de Sierra Simone poate fi comandată pe bookzone.ro

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți LGBT

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

Recenzii și prezentări cărți Sierra Simone

 

 

Spune-ți părerea!