Printul de hartie, seria Familia Royal volumul 2, de Erin Watt, Editura Trei, Colectia Young Fiction

8

Prințul de hârtie

Erin Watt

Editura Trei

Colectia Young Fiction
Anul apariţiei: 2017
Nr. de pagini: 368
Titlul original: Broken Prince
Traducere de: Deniz Otay
New York Times Bestseller
Wall Street Journal Bestseller
USA Today Bestseller
Al doilea volum din seria Familia Royal
1. Prințesa de hârtie – Editura Trei – Paper Princess – 2016 – recenzia
2. Prințul de hârtie – Editura Trei – Broken Prince – 2016
3. Twisted Palace – 2016
4. Fallen Heir – 2017
5. Cracked Kingdom – 2018
La Editura Trei a apărut primul volum al seriei, Prințesa de hârtie, care a stat 15 săptămâni pe lista de bestseller New York Times și a fost finalist Goodreads Choice 2016.
Bătăi la debarcader, încăierări la școală, conace luxoase ce ascund vieți distruse: printre toate acestea, un tânăr încearcă să se salveze.
Reed Royal are totul – frumusețe, statut, bani. Fetele de la școala privată la care merge ar face orice să iasă cu el, băieții îl invidiază, însă lui nu i-a păsat de nimeni în afară de familie până să apară Ella Harper în viața lui.
La început voia să se răzbune, s-o facă pe protejata tatălui său să sufere, dar cu timpul toate acestea s-au transformat în dorința de a o păstra pe Ella lângă el. Când o greșeală prostească o alungă din brațele lui și haosul se instalează în conacul familiei Royal, întreaga lume a lui Reed începe să se năruie.
Ella nu-l mai vrea înapoi. Spune că nu vor face decât să se distrugă reciproc.
Poate că are dreptate. Sau… nu?
Secrete. Trădare. Inamici. Reed nu s-a mai confruntat cu așa ceva până acum și, dacă are de gând să-și recâștige prințesa, va trebui să se dovedească demn de numele de Royal.
O serie care dă dependență – vrei tot timpul să afli mai multe despre viețile lor încurcate și frumusețea lor răvășită.” – USA Today
O lectură impetuoasă, generoasă și obsedantă...” – Totally Booked Blog
Geniile din spatele pseudonimului Erin Watt revin cu un rollercoaster de emoții și stări. Vă avertizăm! Puneți-vă centurile de siguranță și pregătiți-vă pentru cel mai tare raliu literar, Prințul de hârtie.” – Read & Share Book Reviews

Erin Watt este pseudonimul cu care semnează două autoare de succes legate de o pasiune comună: aceea pentru cărțile bune și dependența de scris. De asemenea, pun mare preț pe creativitate și imaginație. Ce iubesc cel mai mult (în afară de familie și animăluțele lor de companie, desigur)? Să vină cu tot felul de idei amuzante și uneori trăsnite.
De ce se tem cel mai tare? Să nu se despartă.

About Author

8 comentarii

Lasă un răspuns