Delicatese Literare
Prezentari carti

Prințul de pe Broadway – seria Fete de la oraș de Joanna Shupe, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Prințul de pe Broadway

(The Prince of Broadway – 2019)

Joanna Shupe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de Poveste

1. Cuceritorul de pe Fifth Avenue (The Rogue of Fifth Avenue – 2019) – prezentare
2. Prințul de pe Broadway (The Prince of Broadway – 2019)
3. Seducătorul din Manhatan (The Devil of Downtown – 2020)
Clayton Madden, proprietarul celui mai exclusivist cazinou din oraș, ține în fiecare noapte în mâinile sale averea celor mai cunoscute familii din New York. Însă există o familie anume pe care urmărește să o ruineze, un om împotriva căruia nutrește o ură veche de douăzeci de ani, dar care nu a reușit să-i cadă în plasă… până acum.
Florence Greene nu poate fi prostită de nimeni ‒ și nici forțată să facă ceva ce nu dorește. Este conștientă de faptul că misteriosul Clayton Madden este hotărât să-i ruineze tatăl, dar nu renunță la ideea de a se folosi de cunoștințele lui. Florence este decisă să sfideze regulile înaltei societăți și să deschidă un cazinou destinat exclusiv femeilor ‒ o idee scandaloasă, care se potrivește perfect caracterului ei ieșit din tipare. Știe și că nu există o persoană mai potrivită decât Clay de la care să poată învăța dedesubturile acestei afaceri, așa că vrea să profite din plin de timpul petrecut alături de el.
Cu gândul la răzbunare, Clay acceptă să îi împărtășească secretele ‒ în cazinoul său, dar și în dormitor –, iar Florence se dovedește mult mai abilă și mai ademenitoare decât și-ar fi putut el imagina. Dar când planurile îi sunt amenințate, Clay trebuie să hotărască dacă este dispus să-și parieze întregul imperiu… pe dragoste.
Citate:
„Pleoapele ei se închiseră, și rămase perfect nemișcată, așteptând. Apoi el o sărută, o sărută cu adevărat, iar ea simți că se prăbușește, învârtindu-se în timp ce gura lui îi atingea buzele. El o ținu strâns, trupul lui solid și cald atingându-l pe al ei, iar ea îi cuprinse umerii, sprijinindu-se, în timp ce îi răspundea la sărut.
Gura lui se deschise, și limba alunecă printre buzele ei pentru a se undui cu a ei, mângâind și frecând până când ea gemu, disperată după aer. Era un gest profund și intim, o contopire a aerului și a pielii, deosebit de tot ce experimentase vreodată. Gura lui era ademenitoare, delicată – în contrast cu trupul lui marcat de mușchi și tendoane.
Oare se îndoise ea vreodată de abilitățile lui de a săruta?“
„– Dragă Florence, nu sunt unul dintre bărbații tăi aristocrați răzgâiați și idioți. Nu voi fi timid sau delicat.
Își înfipse dinții în pielea gâtului ei, mușcând-o cu blândețe. Ea gemu și îl prinse de brațe pentru a se echilibra. El aproape că zâmbi. Da, știa cum aveau să se desfășoare lucrurile.
– Vrei belea, prințesă? Sunt aici. Și promit că ți-o voi da oricând vei vrea.“
„Era despre dorința lui de a o păstra și despre conștientizarea faptului că nu putea.
O sărută delicat pe buze, mulțumit când ea se relaxă și îi răspunse la sărut. Iubea modul în care ea săruta, cu toată ființa ei dedicată acestei sarcini. Nu îl ținea în șah, jucându-se de-a prada și vânătorul. Nu, ea ataca și cerea. Îl întâmpina ca pe un egal. Iar el nu se sătura niciodată de asta.“
Veți putea citi întreaga poveste în romanul PRINȚUL DE PE BROADWAY de Joanna Shupe, volumul cu nr. 2 al seriei „Fete de oraș“, după CUCERITORUL DE PE FIFTH AVENUE, publicat în luna iulie. Cartea va fi disponibilă de luni 10 august 2020 la toate punctele de difuzare a presei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste august 2020

Spune-ți părerea!