Delicatese Literare
Prezentari carti

Privește-mă de Nicholas Sparks, Editura RAO

Priveşte-mă

Nicholas Sparks

Editura RAO

An aparitie: 2018
Nr. pagini: 552
Titlu Original: See Me
Traducător: Graal Soft
Colin Hancock încearcă să lase în urmă un trecut tumultuos, numeroasele decizii proaste care aproape l-au băgat în închisoare și să-și facă ordine în viață. Implicarea într-o relație serioasă e ultimul lucru la care se gândește.
Maria Sanchez, fiica unor imigranți mexicani, este imaginea perfectă a succesului: a absolvit Facultatea de Drept și are o slujba la o prestigioasă firma de avocatură. Cu toate acestea, și Maria a trecut printr-o întâmplare traumatizantă, care a determinat-o să se întoarcă în orașul natal și să pună sub semnul întrebării toate lucrurile în care credea odinioară.
O întâlnire întâmplătoare, într-o zi ploioasă, le schimbă destinele și îi face să își redefinească ideile pe care le au unul despre celălalt și, în final, despre propria persoană.
Vor reuși problemele din trecut să distrugă relația pe care încep să o construiască sau dragostea îi va proteja chiar și în cele mai grele momente?
Un roman care se citește pe nerăsuflate, presărat cu detalii despre viață pe malul marii, marca distinctivă a scrierilor lui Sparks.” – Daily Mail

Cărțile autorului Nicholas Sparks se pot comanda pe elefant.ro, libris.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Nicholas Sparks

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *