Delicatese Literare
Prezentari carti

Prizonierul iubirii de Sandra Brown, Editura Litera/ Lira, Colecţia Cărţi Romantice

Prizonierul iubirii

(Temperatures Rising – 1989)

Sandra Brown

Editura Litera/ Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Lui Scot Ritland, inginer și arhitect bine ancorat cu picioarele pe pământ, nu i-ar fi trecut niciodată prin cap că ar putea fi răpit… mai ales de o femeie cu niște ochi electrizant de albaștri. Dar când îi înțelege motivele, Scout nu mai are nicio scăpare și devine prizonierul iubirii.
După ce termină de construit o stațiune de lux pe o insulă exotică, inginerul arhitect Scout Ritland este gata să uite de lunile de muncă asiduă și să își ia o binemeritată vacanță de relaxare, bucurându-se de frumusețile din jur. Iar una dintre ele este o brunetă cu ochii albaștri, pe care o cunoaște la petrecerea de deschidere a complexului Coral Reef. Deși în Boston îl așteaptă logodnica și viitoarea lui soție, Scout nu poate rezista în fața farmecelor misterioasei femei. Atras în umbrele întunecate ale junglei, vrea să o seducă, dar ea are alte planuri.
Chantal duPont îl răpește pe Scout pentru că are nevoie de cineva cu experiența lui în planul ei ambițios de a le construi un nou pod oamenilor din Parrish Island. Scout ar trebui să se simtă revoltat din cauza modului în care a fost tratat, însă fiecare zi petrecută alături de Chantal îi aduce noi provocări pe care nu le-ar putea găsi niciodată în viața liniștită din Boston. Pe măsură ce proiectul progresează, scânteile ce se aprind între ei devin mai arzătoare decât vulcanul de pe insulă.
După ce termină de construit podul, Scout se întoarce în civilizație și la viitoarea lui mireasă, dar cum poate uita clipele fierbinți petrecute alături de Chantal?
Citate:
„Gurile lor se întâlniră cu la fel de multă pasiune ca mai înainte, dar era un sărut mai delicat, mai adânc, mai umed. Buzele ei erau flexibile sub apăsarea lui hotărâtă.
Limba lui era îndrăzneaţă, dar nu invazivă, în timp ce schimbă dezmierdări cu limba ei. În cele din urmă, ridicând capul, el gemu de foame şi de dorinţă şi îşi îngropă faţa în scobitura gâtului ei. Îşi încleştă blând pumnii în părul fetei şi îşi frecă obrajii de pielea ei.”
„Dorinţa pe care o simţea pentru el, care fusese mistuitoare asemenea inimii vulcanului, o consumă instantaneu. Răspunse aşa cum îşi dorea, nu aşa cum îi dicta conştiinţa. Corpul ei înfometat nu o mai lăsă să aleagă.”
„-Eu m-am îndrăgostit de tine. Locul nepotrivit. Momentul
nepotrivit. Totul nepotrivit. Dar tu eşti femeia pe care
o iubesc.
El îi ridică faţa şi îi sărută obrajii.
– Mă iubeşti?
– Te poţi îndoi de asta?”
Veți citi întrega poveste în romanul PRIZONIERUL IUBIRII de Sandra Brown. De vineri, 13 decembrie 2019, la chioșcuri, alături de revista Libertatea pentru Femei!

Spune-ți părerea!