Delicatese Literare
Prezentari carti

Promisiune pentru o viață de Nancy Herkness, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Promisiune pentru o viață

(The All-Star Antes Up – 2016)

Nancy Herkness

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

1. Pariul inimilor – The CEO Buys In – 2015 – prezentare

2. Promisiune pentru o viață – The All-Star Antes Up – 2016

2.5. The Irishman’s Christmas Gamble – 2016

3. The VIP Doubles Down – 2017

Relații fără obligații – acesta este mottoul lui Luke Archer, fundașul-vedetă al echipei de fotbal american New York Empire. Dar când cel mai bun prieten al său se retrage din fotbal pentru a putea petrece timp cu soția și cu copiii, Luke simte că pierde ceva mult mai important decât o carieră strălucită.
Miranda Tate, asistenta companiei din clădirea de lux în care locuiește Luke, a părăsit ferma familiei pentru strălucirea New Yorkului.
Când Miranda și Luke se întâlnesc, amândoi simt că între ei există o atracție sexuală ce pune rapid stăpânire pe mintea și trupurile lor. Și, fără să își dea seama, legătura lor se transformă într-o relație pentru care nici unul din ei nu era pregătit. Ar putea Miranda să fie femeia de care Luke are nevoie pentru a câștiga cel mai important pariu din viața lui?

Veți putea citi întreaga poveste în romanul Promisiune pentru o viață, al doilea volum al seriei „Clubul burlacilor”. De vineri, 2 decembrie 2022, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *