Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Promit, de Lebron James, Editura RAO

Editura RAO lansează o carte motivațională 
deosebită pentru copii: PROMIT

O nouă carte dedicată celor mici, scrisă de marele LEBRON JAMES.

An apariție: 2022

Nr. pagini: 40

Ilustarții: Nina Mata

LEBRON JAMES este un jucător de baschet, filantrop, producător, autor și tată, câștigător al mai multor campionate NBA. James a crescut în Akron, Ohio, unde continuă să creeze schimbări generaționale prin fundația sa LeBron James Family, care își concentrează eforturile pe ajutarea tinerilor prin educație. În 2018, fundația sa a deschis Școala I PROMISE, concepută pentru a ajuta elevii defavorizați și întreaga lor familie să aibă succes în școală și nu numai.
Este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume. Este idolul a numeroși copii, fiind un exemplu de seriozitate și de fairplay nu doar în baschet, ci în lumea vedetelor. Ca sportiv, LeBron este singurul jucător din istoria NBA care a câștigat campionate cu trei echipe diferite (Cleveland Cavaliers, Miami Heat, Los Angeles Lakers), fiind ales MVP (cel mai valoros jucător) în finală.

O carte ilustrată plină de viață și de inspirație care ne amintește că succesul de mâine începe cu promisiunile pe care ni le facem nouă înșine și comunității noastre de astăzi. O prezentare optimistă și un text rimat al lui LeBron James, împreună cu ilustrații vibrante realizate perfect pentru un public divers de Nina Mata, câștigătoare Geisel Honor.

Această carte are puterea de a inspira toți copiii și familiile să fie cei mai buni dintre ei. O carte motivațională scrisă de unul dintre cei mai buni sportivi din lume care invită toți copii să învețe, să socializeze și să își propună scopuri de mici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *