Delicatese Literare
Prezentari carti

Promite-mi veșnicia de Lorraine Heath, Editura Litura, Colectia Iubiri de poveste

Promite-mi vesnicia (Promise Me Forever) Promite-mi vesnicia

Lorraine Heath

Editura Litura

Colectia Iubiri de poveste

  1. Secretul contesei (As an Earl Desires – 2005) – prezentare
  2. Masca dragostei (A Matter of Temptation – 2005) – prezentare
  3. Promite-mi veșnicia (Promise Me Forever – 2006)
Lauren Fairfield pare să fie întruchiparea aristocratei londoneze bine-crescute, sofisticate și cu maniere impecabile. Însă, în adâncul sufletului, ea tânjește după Texasul natal pe care a fost nevoită să îl părăsească în urmă cu zece ani… și după Tom, fermecătorul vagabond care i-a furat inima.
Acum toată Londra nu vorbește decât despre chipeșul necunoscut care a devenit pe neașteptate conte de Sachse – iar Lauren este șocată să descopere că este chiar Tom, transformat într-un bărbat irezistibil de fermecător. Proaspătul conte nu a venit în Anglia doar ca să intre în stăpânirea titlului și a averii, ci și să revendice scandaloasa promisiune pe care nici o lady nu ar îndrăzni să o onoreze.
Lauren n-a crezut niciodată că viitorul ei va fi la Londra și că ar putea să se mărite cu un nobil, ducându-și întreaga viață în atmosfera rigidă, plină de reguli absurde, a aristocrației… așa cum Tom va fi nevoit să o facă acum.
De aceea, ca un ultim gest înainte de a pleca spre Texas, ea este de acord să îl învețe comportamentul adecvat în societate, pentru a-l ajuta să își îndeplinească datoria supremă a unui aristocrat – de a se însura și de a face un moștenitor. Dar sălbăticia și libertatea după care ea tânjește încă sălășluiesc în inima lui Tom – iar el nu se va da bătut până când nu îi va demonstra că veșnicia este o promisiune care poate fi îndeplinită…
„Nici un alt bărbat nu o sărutase cum o făcea Tom, și își dădu seama cu o limpezime înfricoșătoare că nu dorise niciodată ca un alt bărbat să fie atât de intim cu ea. Sărutându-l pe Tom, apăsându-și trupul de al lui, recunoscând sentimentul dorinței lui înfloritoare, erau toate la fel de naturale ca a respira.”
„Se potriveau. Întotdeauna fusese așa. El o provoca pe ea să facă fapte rele. Ea îl provoca pe el să fie bun. Se completau unul pe celălalt. Nu erau diferiți, ci, mai degrabă, piese diferite ale aceluiași joc de puzzle. Nu putea decât să spere că aveau să se unească întotdeauna cu ușurința cu care o făceau acum.”
„– Ești ceea ce mi-am dorit întotdeauna, Tom. Nu știu de ce mi-a luat atât de mult să îmi dau seama că tu ești partea din Texas care mi-a lipsit întotdeauna. Nu pământul ori pâraiele, nici mirosurile. Nici măcar stelele, noaptea. Doar tu.”
Veți citi o nouă poveste de iubire în romanul PROMITE-MI VEȘNICIA de Lorraine Heath – de sâmbătă, 17 martie 2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.ro.
Sursa: Carti Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Spune-ți părerea!