Delicatese Literare
Prezentari carti

Protejată – seria Secrete mortale de Elisabeth Naughton, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Protejată

(Protected – 2018)

Elisabeth Naughton

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: 01 iulie 2022

  1. Amintiri reprimate – Repressed – 2016 – prezentare
  2. Am nevoie de tine – Gone – 2017 – prezentare
  3. Protejată – Protected – 2018
  4. Dorințe primare – Unspeakable – 2018 – prezentare

ELISABETH NAUGHTON a scris peste 30 de romane, trecând cu ușurință prin diverse genuri. Cărțile ei au intrat în topurile New York Times, USA Today și Wall Street Journal, și a câștigat premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste pentru „Cel mai bun roman de suspans romantic“.

Kelsey McClane, o tânără creatoare de modă recent divorțată, ar trebui să se bucure de libertatea recăpătată și de viitorul promițător, dar trăiește în permanență cu teama de trecut. Iar când Kelsey se întoarce acasă, în Portland, pentru un show televizat, se dovedește că pericolul este mai aproape ca niciodată. Și pe măsură ce mesajele amenințătoare de la fostul ei soț o fac să se simtă tot mai vulnerabilă, alt bărbat din viața ei o face să se simtă protejată.

Fost soldat de elită devenit agent de securitate, Hunter O’Donnell este angajat să o protejeze pe Kelsey, dar lucrurile devin periculoase atunci când are loc un atac cu bombă. Deși fostul ei soț pare principalul suspect, Hunter crede că situația este mult mai complicată decât consideră poliția și încearcă să afle pe cont propriu identitatea urmăritorului lui Kelsey.

În timp ce investigația continuă, între Hunter și Kelsey pasiunea devine imposibil de negat, iar asta nu doar că îi apropie, ci și dezvăluie un complot letal care îi vizează pe amândoi. Și cu fiecare nou secret descoperit, nu doar ispita îi pune în pericol – ci și un bărbat misterios, care se pare că nu se va opri până când Kelsey nu va plăti cu viața.

Citate

„Nu avea nevoie de un bărbat ca să fie fericită, nu avea nevoie de o relație ca să aibă succes, nu voia ca un bărbat să‑i dea viața peste cap – o viață care era în final așezată după o relație dezastruoasă, care nu ar fi trebuit să existe. Și doar cu câteva ore în urmă, dacă Hunt ar fi recunoscut că fusese interesat de ea cu atâția ani în urmă, ea probabil s‑ar fi simțit flatată și ar fi mers pe drumul ei.

Acum totul era diferit. Acum era față în față cu moartea. Acum era în mijlocul unui dezastru din care era foarte posibil să nu iasă vie.”

„Răsuflă ușurat așa cum n‑o mai făcuse niciodată în viața lui. Se întâlni cu ea la marginea dărâmăturilor, o prinse de mijloc și o trase din mâinile salvatorilor, cuprinzându‑i trupul cu totul, lipind‑o de el. Apoi își coborî buzele și o sărută.

Ea își puse mâinile pe umerii lui. Suspină surprinsă.

Însă, înainte ca el să se poată opri, ea gemu, înfigându‑și degetele în cămașa lui, fără să se opună și răspunzându‑i la sărut cu aceeași disperare cu care o săruta el.”

„– Aveai dreptate când spuneai că eu nu primesc oamenii în interior. Nu o fac. Dar încerc să schimb asta. Și vreau să încep cu tine. Nu mă presezi cu nimic. Și singurul lucru pe care s‑ar putea să‑l regret e că în această noapte nu am riscat. Dar dacă nu vrei, atunci eu…

Tot controlul lui cedă. Strivit de propria dorință. Îi înghiți cuvintele, sărutându‑i buzele.

– Te vreau, murmură el pe buzele ei iar și iar.

Și când ea îl sărută înapoi cu aceeași poftă, el înțelese că nici unul nu mai avea cum să oprească ceea ce era pe cale să se întâmple.”

Veți citi întreaga poveste în romanul PROTEJATA de Elisabeth Naughton, al treilea volum al seriei „Secrete mortale“, după AMINTIRI REPRIMATE ȘI AM NEVOIE DE TINE. De vineri, 01.07.2022, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 15,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile autoarei Elisabeth Naughton se pot comanda pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, emag.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Elisabeth Naughton

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *