Delicatese Literare
Prezentari carti

Provocarea sortii de Nora Roberts, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

Provocarea sorții temting
Nora Roberts
Titlu original: Tempting Fate
Este al doilea volum din The MacGregors series
  1. Un pariu pe soartă – Playing The Odds – prezentare carte aici
  2. Provocarea sorții – Tempting Fate
  3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities – recenzia aici
  4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte aici
  5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever – prezentare carte aici
  6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
  7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand prezentare carte
  8. Mirii MacGregorThe MacGregor Groomsprezentare carte
  9. Vecinul perfect The Perfect Neighborprezentare carte
Caine MacGregor are reputaţia de a fi un adevărat demon în sălile de tribunal – dar și în relațiile cu femeile. Viața i-a oferit totul pe tavă până acum – o familie iubitoare, o profesie în care excelează și o înfățișare care îl face irezistibil. Însă de această dată chipeșul avocat întâlnește un caz rar – o femeie care nu îi cade imediat la picioare… ba dimpotrivă. Caine își pune la bătaie toate atuurile, însă ca să treacă dincolo de armura de gheață a Dianei Blade nu este un lucru tocmai simplu.
Diana a fost mereu învățată să trăiască după reguli stricte și să nu riște niciodată prea mult. Lipsită de dragostea unei familii adevărate, nu are încredere să-și ofere inima unui necunoscut. Iar atunci când Caine îi propune un dublu parteneriat – atât în afaceri, cât şi în plăcere –, Diana găsește oferta aproape irezistibil de tentantă. Însă poate această provocare a sorţii să o convingă să își rişte siguranța obținută atât de greu în schimbul iubirii unui MacGregor?
„Era uşoară şi păstra mirosul de zăpadă. Ochii ei aveau un râs revoltat care îl atrăgea. Caine se hotărî atunci şi acolo să îi aducă mai des acea expresie pe chip.
Avea o gură care era făcută să zâmbească, iar el simţea nevoia să îi arate cât de uşor era să te distrezi.”
„Poate că cea mai mare parte a farmecului său era faptul că el dorea să ofere plăcere la fel de mult cât dorea să o primească. Ştia toate trucurile, mişcările lente şi subtile ale seducţiei. Însă
atunci, cu ea ascultătoare în braţele lui, cu gura ei tot mai înfometată pe a lui, le uitase pe toate. Parfumul ei îi întuneca mintea, până când se trezi strângând-o lângă el cu o nevoie mult prea mare ca să mai fie loc de fineţe.”
„Acum nu mai era vorba de explorări blânde şi somnoroase.
Amândoi erau treji, amândoi erau lacomi, hrănindu-se unul cu buzele celuilalt ca şi când trecuseră ani de când nu mai gustaseră asemenea plăcere. Înlănţuiţi, deja luptându-se să îndepărteze bariera hainelor, se prăbuşiră pe pat. Acum furia nu mai era altceva decât pasiune, iar pasiunea era nerăbdare.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul PROVOCAREA SORȚII de Nora Roberts. De vineri, 06.05.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei.

14 Comments

Spune-ți părerea!