Delicatese Literare
Prezentari carti

Queen în 3D de Brian May, Editura RAO

Queen în 3D, BRIAN MAY

O apariție eveniment

A apărut primul volum dedicat legendarei formații rock scris de un membru al acesteia. Queen în 3D conține mărturii, peste 360 de fotografii pe care Brian May le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, o pereche de ochelari speciali și instrucțiuni pentru folosirea acestora. Cartea include imagini din toate perioadele trupei Queen, de la Freddie Mercury și până la solistul american Adam Lambert. Chiar şi cei care nu se născuseră încă acum 40 de ani, când Queen îşi lansa cel de-al şaselea album, vor fi cuprinşi de nostalgie văzând imaginile cu membrii trupei surprinşi în momente impresionante: Freddy Mercury la manşa unui avion sau făcând fotografii cu un Polaroid, Roger în studioul rustic din Surrey, tinerii cântăreţi într-un magazin de obiecte rare, Brian May lângă Observatorul din Tenerife şi multe altele. Brian May e compozitor, astrofizician, colecționar și specialist în fotografie stereoscopică.
Un scurt material în care Brian May prezintă ediția din România a albumului:
Albumul apare la puțin timp după lansarea filmului Bohemian Rhapsody, plasat pe primul loc în preferințele publicului și difuzat în România prin Odeon Cineplex. Poți urmări mai jos trailerul filmului:

Sursa: Editura Rao

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

Spune-ți părerea!