Ragdoll. Ultima ta zi de Daniel Cole, Editura Trei, Colectia Fiction Connection

0

Ragdoll. Ultima ta zi (Ragdoll

Daniel Cole

Editura Trei

Colecția Fiction Connection

Traducere: Martin Zick

Nr. de pagini: 456

1. Ragdoll. Ultima ta zi – Ragdoll – 2017
2. Hangman – 2018
BESTSELLER INTERNAȚIONAL 
Un thriller excepțional, care-ți taie răsuflarea.” – M. J. Arlidge
Pentru fanii lui Robert Galbraith și Clare Mackintosh.” – Library Journal
William Fawkes, un detectiv controversat căruia i se spune Lupul, tocmai s-a întors la post să preia o anchetă incitantă, după ce fusese suspendat pentru agresarea unui suspect.
Când fosta sa parteneră, agenta Emily Baxter, îl cheamă la locul unei crime, Fawkes e sigur că acesta este cazul pe care îl aștepta: cadavrul este alcătuit din părți dezmembrate aparținând trupurilor a șase victime, cusute laolaltă ca o păpușă de cârpe – presa îl numește Ragdoll.
Fawkes primește misiunea de a afla cine sunt victimele, dar ancheta ia o turnură neașteptată și riscantă când fosta sa soție primește o listă cu șase nume și datele la care Ucigașul Ragdoll plănuiește să atace. Iar ultimul nume de pe listă este Fawkes.
Vor reuși Fawkes și Baxter să prindă criminalul și să salveze următoarele victime, când fiecare mișcare le este urmărită?
Cu un ritm susținut, romanul de debut al lui Cole, deși spune o poveste macabră, e impregnat de mult umor negru și aduce un suflu nou genului polițist britanic.” – Library Journal
O lectură incitantă, de o complexitate psihologică aparte.” – Booklist
Un roman de debut foarte puternic. Cole folosește tensiunea tot mai intensă și misterul din jurul identității criminalului pentru a crea o poveste care te prinde de la prima pagină.” – Publishers Weekly
Daniel Cole a fost paramedic și a lucrat pentru Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals și pentru Royal National Lifeboat Institution. Locuiește în Bournemouth, Anglia.
Tradus în peste 30 de limbi, Ragdoll. Ultima ta zi este romanul său de debut și este considerat cel mai nou și mai incitant brand din crime fiction. Autorul a primit deja oferta pentru adaptarea TV a seriei Detectiv William Fawkes, considerată „alertă” și „excepțională”.
Sursa: Editura Trei

 

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: