Delicatese Literare
Prezentari carti

Răpirea de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Răpirea  (Sting

Sandra Brown

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Când privirile lui Jordie Bennett şi Shaw Kinnard se intersectează, cu siguranță sar scântei. Shaw emană o energie periculoasă,
și nimeni nu simte această vibrație mai puternic decât sofisticata femeie de afaceri Jordie, care nu are ce căuta în acea zonă rău famată. Iar Shaw Kinnard este acolo… ca să o omoare.
Însă Shaw are alte planuri. El o răpește pe Jordie în speranța că va pune mâna pe cele treizeci de milioane de dolari pe care fratele ei le-a furat și, probabil, ascuns.
Totuși, Shaw nu este singurul aflat în căutarea comorii. În cursa contracronometru pentru a rămâne în viață, Jordie și Shaw trebuie să se bazeze pe propria inteligență – și unul pe celălalt – în fuga lor din fața legii și a unui criminal neîndurător.
La kilometri distanță de civilizație, singura șansă de supraviețuire a lui Jordie este să se dovedească mai isteață decât Shaw, căci ce preț are viața ei pentru bărbatul manipulator și fără scrupule? Curând și acesta își dă seama că și Jordie are multe de ascuns.
Este implicată în înșelătoria fratelui ei sau este doar un pion nevinovat într-o vendetă mortală?
Această pereche nepotrivită, dar atât de pasională, face o mișcare disperată – care ar putea să fie și ultima.
Șoapta lui îi aminti de atingerea unui șmirghel foarte fin. O simți până în adâncul stomacului și, preț de o clipă – mult prea mult – fiecare nerv al trupului ei tremură, acut conștient de prezența lui. Era fierbinte, era puternic – era masculinitate și forță brută, iar reacția ei la toate acestea o făcu să intre în panică.
„– Jordie. Nu m-am descurcat deloc bine cu treaba asta prima oară şi s-ar putea să nu mă descurc nici acum. Dar nu vreau să-mi petrec restul vieţii întrebându-mă unde aş fi putut ajunge cu tine. Unde am fi putut ajunge noi. Eu unul sunt sigur că nu vreau să-mi mai petrec nici o noapte fără tine. Cred că mi-am format un obicei. Te vreau în patul meu în fiecare seară. Chiar dacă înseamnă să te leg cu baticurile astea şi să te târăsc cu forţa, aşa ca prima oară.”
„Gândul la chipul lui întunecat nu o făcea să se cutremure de repulsie, aşa cum ar fi trebuit. În schimb, îşi dorea cu disperarea să-l revadă. Când îşi aminti cum o atinsese, trupul nu i se încordă. Mai degrabă simţi până în măduva oaselor dorinţa de a fi atinsă din nou.
Nu încercă să-şi şteargă sărutul din minte, ci se agăţă lacomă de amintirea lui, regretând profund faptul că se limitase doar la unul.”
„– Nu pare să fie o crimă din pasiune. Nu după felul în care ai descris scena. Ucigaşul a tras o singură dată? Cu intenţie?
Clătină din cap.
– Nu aşa omoară o femeie furioasă. O iubită recent părăsită ar fi golit revolverul în capul lui, apoi ar fi sunat personal şi le-ar fi spus poliţiştilor unde să-i caute cadavrul.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul RĂPIREA de Sandra Brown – apariție vineri la 03.02.2017 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

 

Am menționat cartea în Top 10 cărți din genul thriller

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

 

16 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *