Delicatese Literare
Prezentari carti

Răzbunare la Bella Terra de Christina Dodd, Seria Bella Terra, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Răzbunare la Bella Terra

(Revenge at Bella Terra – 2011)

Christina Dodd

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: august 2020

 

  1. 1. Secretele de la Bella Terra – Secrets of Bella Terra – 2011 – prezentare
  2. 2. Răzbunare la Bella Terra – Revenge at Bella Terra – 2011
  3. 3. Trădare la Bella Terra – Betrayal – 2012
Nemilosul Eli Di Luca își ascunde suferințele din trecut în spatele unei atitudini ferme și al unui autocontrol ireproșabil. Nimeni nu bănuiește chinurile îndurate sau motivele pentru care a jurat că nu se va căsători niciodată. Numai șantajul îl poate face să se răzgândească…
Prima carte a frumoasei Chloë Robinson s-a bucurat rapid de succes. Acum vrea să scrie al doilea său roman, așa că acceptă să se retragă la căsuța de oaspeți a lui Eli Di Luca, izolată într-o vie dintr-o zonă pitorească. Dar, cu farmecul lui magnetic și cu poveștile fascinante despre trecutul violent din Bella Terra, Eli se dovedește a reprezenta o distragere irezistibilă, iar Chloë se trezește îndrăgostită surprinzător de rapid de acest bărbat despre care nu știe mai nimic. În scurt timp, ea află că Eli i-a ascuns un secret distrugător, iar adevărul va face mai mult decât să-i frângă inima ‒ îi va pune pe amândoi într-un pericol de moarte.
Acum singura șansă de supraviețuire pentru Chloë este să se încreadă în bărbatul care a trădat-o ‒ și acesta poate fi un preț pe care inima ei încăpățânată nu este dispusă să îl plătească.
Citate:
„Era prea deschisă, prea dornică să împărtășească informații personale. Era frivolă. Râdea cu ușurință, tachinată de cea mai mică provocare.
Nu-și dădea seama cât de repede viața putea deveni un deșert lipsit de speranță, unde iubirea nu era altceva decât o amintire și tot viitorul se întindea înaintea ta sterp și deznădăjduit.”
„Ea încă era ezitantă.
Dar el respiră cu ea, îi permise să îl guste, o învăță cum era să sărute un bărbat care venera trupul unei femei.
El o hrăni cu toată minunea acelei zile, își arătă recunoștința pentru că îi dezvăluise ce plăcere exista într-un moment de pace, întinși în iarbă la soare.”
„Te rog, Chloë! Nu pot fi puternic dacă nu te am. Suntem meniți să fim împreună. Te rog. Căsătorește-te cu mine! Trăiește cu mine! Te vreau cu disperare. Am nevoie de tine… cu disperare.
Cuvintele lui amăgeau. Atingerea lui seducea.
Nu gândea limpede. Știa că nu.
Dar poate că el știa ceva ce ea abia observase. Poate că îl iubea. Poate că de aceea, noaptea trecută, când se dusese la culcare, visase nu diamantul, ci pe el. Poate că de aceea se trezise dimineață entuziasmată ca un copil în dimineața Crăciunului. Poate de aceea săruturile lui o stârneau, și durerea lui o făcea să-l dorească arzător.
Poate tocmai de aceea erau acum împreună, intim uniți și copleșiți de o dorință disperată… iar ea se simțea… o, se simțea de parcă se născuse a doua oară.”
Veți citi întreaga poveste în romanul RĂZBUNARE LA BELLA TERRA de Christina Dodd, volumul al doilea al seriei „Bella Terra“. De vineri, 28.08.2020, la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice august 2020

Spune-ți părerea!