Razbunarea de Arlette Geneve – Editura Lider

15

Răzbunarea / Vindicatio – Arlette Geneve

Arlette Geneve este o autoare de origine spaniolă, care a cunoscut succesul mondial cu numeroase bestseller-uri, pentru care a fost distinsă cu numeroase premii internaționale de literatură. Pasionată de istorie, scriitoarea combină în romanele sale realitatea cu ficțiunea, reușind să ne ofere minunate romane de dragoste.
În ”Răzbunarea”, acțiunea se desfășoară în Imperiul roman al anului 27 î.H., când intrigile politice, trădările și crimele erau la ordinea zilei. Frumoasa Aradia, care făcea parte dintr-o familie nobilă, rămâne singură și fără speranță după noaptea fatidică în care viața liniștită a familiei ei este curmată de o crimă oribilă. Totuși, speranța Aradiei rămâne generalul Maximus, pe care îl poartă în inimă și gând încă din copilărie.
Generalul, unul dintre cei mai bravi centurioni ai Imperiului, se întoarce la Roma încununat de victorii, însă este nevoit să realizeze că, în absență, mama sa a decis pentru el, legându-l de o persoană pe care el până atunci o văzuse doar ca pe o copilă.
Acțiunea se complică atunci când sora lui Maximus pune la cale un ingenios plan de răzbunare. Rămâne să aflați, după lecturarea acestui roman pasionant, ce le-a hărăzit soarta celor doi eroi, Aradia și Maximus.
Cartea va putea fi achiziționată începând cu 05 februarie la toate chioșcurile de difuzare a presei impreună cu revista ”Click pentru femei”.
Preț revistă + carte: 9,99 lei.

Sursa: Editura Lider Bucuresti

About Author

15 comentarii

  1. Daniela Cusa on

    Chiar vroiam sa citesc o descriere a acestei carti, ca sa stiu daca sa o iau sau nu cand va aparea cu revista Click. Pare destul de interesanta dar nu stiu daca este genul meu.

  2. Si mie mi se pare foarte interesanta perioada in care se petrece actiunea, ma fascineaza cartile care fac referire la timpuri stravechi…

  3. Pana la capitolul 5,atat am citit din ea,actiunea cam treneaza,mai mult sunt date despre campaniile militare,sper ca de aici sa inceapa si actiunea.

  4. Am terminat-o,insa nu se compara cu celalte.E la un nivel mult mai scazut fata de celelate aparute la noi,parerea mea.O lectura frumoasa,usoara insa nu spectaculoasa,desi descrierea pentru mine promitea mult mai mult.

  5. Mie imi plac cartile cu teme istorice, cu conditia sa acopere foarte bine detaliile acelor vremuri si culoarea locala. Daca au si ceva actiune, pe langa istoriile romantice, cu atat mai bine iar cele din epoca romana trebuie neaparat sa includa si ceva campanii militare.

Spune-ți părerea!