Delicatese Literare
Prezentari carti

Răzbunarea unui scoțian – seria Școala pentru moștenitoare de Sabrina Jeffries, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Răzbunarea unui scoțian

(Beware a Scot’s Revenge – 2007)

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Să nu seduci un crai (Never Seduce a Scoundrel – 2004) – prezentare
  2. 2. Pentru iubirea unui duce (Only a Duke Will Do – 2006) – prezentare
  3.    2.5 Ten Reasons to Stay – 2013
  4. 3. Răzbunarea unui scoțian (Beware a Scot’s Revenge – 2007)
  5. 4. Vicontele păcatului (Let Sleeping Rogues Lie – 2008) – prezentare
  6.    4.5 When Sparks Fly – 2012
  7. 5. Nu face pact cu diavolul (Don’t Bargain with the Devil – 2009) – prezentare
  8. 6. Scandaluri și pasiuni (Wed Him Before You Bed Him – 2009) – prezentare
Vizita frumoasei Lady Venetia Campbell în ținuturile natale din Scoția ia o turnură neașteptată când este răpită de dușmanul tatălui ei, un tâlhar de temut. Însă Năpastă Scoțiană, bărbatul care o ține prizonieră, se dovedește a fi Lachlan Ross – prietenul și vecinul ei din copilărie, cel care a făcut-o să simtă primii fiori ai dragostei, acum un bărbat pe cât de periculos, pe atât de chipeș și de fermecător.
După ce a așteptat mulți ani ca Lord Duncannon să-i plătească o datorie mai veche, Lachlan se hotărăște să-i răpească fiica pentru a-l obliga să-i înapoieze banii cuveniți. Dar lucrurile nu merg chiar așa cum a plănuit și, deși încearcă să fie neiertător și să o trateze cu răceală pe atrăgătoarea Venetia, săruturile sălbatice pe care i le fură spun cu totul altceva. În ciuda planului de a o folosi drept armă împotriva tatălui ei, setea de răzbunare începe să pălească în fața unei dorințe mai puternice.
Iar când, în sfârșit, își atinge scopul, își dă seama că în viață există ceva mult mai de preț – iubirea.
Citate:
„Tânjea să fie o eroină de baladă, să-și dea întâlnire pe furiș, în miez de noapte cu iubitul ei, furându-i sărutări, stârnind dorinţa care sălășluia în inima ei de atâta vreme, disperată să iasă la lumină.”
„El o sărută pătimaș, prinzându-i capul între palme, ca să-i asalteze gura cu pasiune, așa cum știa că îi plăcea. Nu avea de gând să-și piardă șansa doar pentru că nu mai părea să fi e încântată de metodele lui. Și, cu toate că își înfipse degetele în umerii lui de parcă ar fi vrut să îl dea jos de pe ea, își deschise buzele, lipindu-se de el.”
„Iubire? Da, îl iubea. Probabil că nu era un gest înţelept, dar nu putea să se abţină. Îl iubea pentru felul în care se îngrijea atât de tare de pământ și de oamenii lui, îl iubea pentru mândria și încăpăţânarea lui, îl iubea pentru că ajunsese să o trateze ca făcând parte din clan.
Să îndrăznească să îi spună? Să îndrăznească să îi dea atâta putere asupra ei când avea deja atât de multă?
Veți putea citi întreaga poveste în romanul RĂZBUNAREA UNUI SCOȚIAN de Sabrina Jeffries, volumul al treilea al seriei Școala pentru moștenitoare – disponibil de sâmbătă 15.06.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste iunie 2019

Colecția Iubiri de poveste iulie 2019

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *