Delicatese Literare
Prezentari carti

Refugiul dragostei de Robyn Carr, Seria Virgin River, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Refugiul dragostei

(Shelter Mountain – 2007)

Robyn Carr

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

An apariție: 2021

Seria Virgin River:

1. Virgin River – Virgin River – 2007 – prezentare
2. Refugiul dragostei – Shelter Mountain -2007
3. Șoapte de dragoste – Whispering Rock – 2007 – prezentare
5. Second Chance Pass – 2009
6. Temptation Ridge – 2009
7. Paradise Valley – 2009
8. Forbidden Falls – 2009
9. Angel’s Peak – 2010
10. Moonlight Road – 2010
10.1 Sheltering Hearts – 2010
10.5 Midnight Confessions – 2010
11. Promise Canyon – 2010
12. Wild Man Creek – 2011
13. Harvest Moon – 2011
15. Hidden Summit – 2011
16. Redwood Bend – 2012
17. Sunrise Point – 2012

REFUGIUL DRAGOSTEI – al doilea volum al seriei „Virgin River”, după NOI ÎNCEPUTURI ÎN VIRGIN RIVER, publicat în septembrie.

Vă invităm să faceți o călătorie într-un mic orășel din California, de pe malurile Virgin River și să cunoașteți poveștile oamenilor care locuiesc acolo, prin intermediul cărții REFUGIUL DRAGOSTEI de Robyn Carr, care vă așteaptă la chioșcurile din toată țara!

„Romanele din seria Virgin River sunt atât de captivante, încât am simțit imediat conexiunea cu personajele – și am vrut să aflu tot mai mult despre viața lor!“ – Debbie Macomber

O femeie plină de vânătăi și fiul ei de trei ani ajung într-un bar din Virgin River, încercând să scape de trecut. Preacher vrea să îl pedepsească pe cel care a făcut asta și să o protejeze, dar curând își dă seama că simte mult mai mult pentru Paige. Atunci când apare fostul ei soț, Preacher știe că există lucruri pentru care merită să lupți.

John „Preacher“ Middleton se pregătește să închidă barul, când o tânără și fiul ei de trei ani apar la ușă în noaptea ploioasă de septembrie. Ca fost pușcaș marin, lui Preacher nu-i este străină durerea și recunoaște o situație de criză când vede una – iar tânăra plină de vânătăi este evident că a trecut printr-o întâmplare îngrozitoare.

Preacher este cuprins brusc de dorința de a-l pedepsi pe cel care a provocat toate astea, însă își dă seama foarte repede că această dorință de a proteja înseamnă, de fapt, mult mai mult. Căci  Paige Lassiter a trezit niște emoții stranii în inima blândului uriaș – emoții pe care nu și-a îngăduit niciodată să le simtă.

Însă, când fostul soț al lui Paige își face apariția în Virgin River, Preacher știe că propriul viitor atârnă acum în balanță. Și dacă mottoul pușcașilor marini, Semper Fidelis – întotdeauna credincios –, l-a învățat ceva este că în viață există lucruri pentru care merită să lupți. Iar dragostea este unul dintre ele.

REFUGIUL DRAGOSTEI de Robyn Carr vă așteaptă vineri 19.11.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Seria „Virgin River” – un serial de succes pe Netflix.

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Cărți Romantice noiembrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *