Delicatese Literare
Prezentari carti

Refugiul inimii de Robyn Carr, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Refugiul inimii (What We Find

Robyn Carr

Editura Litera / Lira

Colectia Carti Romantice

1. Refugiul inimii – Editura Litera –  What We Find – 2016
2. Any Day Now – 2017
Maggie Sullivan a ajuns într-un punct de cotitură al vieții.
Cariera de neurochirurg se află în impas când este acuzată de malpraxis, în urma morții unui adolescent, iar iubitul o anunță că trebuie să se despartă, căci nu se simte în stare să facă față stărilor ei emoționale.
Epuizată și total nesigură de ceea ce îi rezervă viitorul, Maggie fuge de nebunia orașului și se întoarce la Sullivan’s Crossing, refugiul din munți al tatălui ei Sully, unde speră să-și găsească liniștea.
Când atacul de cord suferit brusc de Sully face ca lumea lui Maggie să fie din nou zguduită din temelii, Cal Jones, un turist aflat în campingul de la Sullivan’s Crossing, despre care ea nu știe mare lucru, se dovedește un sprijin neașteptat.
Maggie este suspicioasă față de dorința lui Cal de a ajuta, și reticența lui de a vorbi despre sine îi ridică multe semne de întrebare – până când află adevărul despre trecutul și dorința lui de a se izola de lume.
Deși Cal și Maggie se luptă cu sentimentul de pierdere și de singurătate, timpul petrecut împreună le oferă amândurora speranțe pentru viitor – însă pentru asta trebuie să învețe să aibă încredere că dragostea poate să le vindece rănile sufletului…
„Braţele ei se strânseră în sfârşit în jurul lui. Asta spera, asta aştepta. Buzele ei se deschiseră puţin. Apoi oftă, şi o simţi cedând, cufundându-se în sărutul lui. Se concentră pe asta, transformând sărutul într-o experienţă minunată, care să dureze cât mai mult.”
„Am observat în ultimii ani că, uneori, bărbaţii nu spun lucrurile pe care ar trebui să le spună celor care contează pentru ei. Încearcă să fie puternici, protectori şi uită să spună lucruri importante oamenilor pe care îi iubesc.”
„Îl sărută profund, îl strânse în braţe şi blestemă soarta pentru că pleca. Tocmai când începuse să simtă că era cu un bărbat care avea picioarele pe pământ, acesta îi mărturisea că avea probleme şi că trebuia să plece pe munte, ca să şi le rezolve. Frate, se pricepea să-i aleagă! Oricare ar fi fost sfântul care veghea peste viaţa ei amoroasă, făcea o treabă foarte proastă.”
„Când un bărbat se dăruieşte complet unei femei care, la rândul ei, îi dă tot ce are, legătura este atât de puternică, încât poate fi împlinirea supremă. Şi, dacă o pierzi, distrugerea supremă. Rămaseră cu răsuflarea întretăiată, unul în braţele celuilalt, strângându-se cu putere şi pasiune. Îşi vorbeau în şoaptă. Vorbe de alint, vorbe de dragoste.
Se îndrăgostea de ea. Era o idee terifiantă.”
Veți citi întreaga poveste în romanul REFUGIUL INIMII de Robyn Carr – aparitie vineri 01.09.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *