Regatul ceţii şi al furiei – vol. 2 din seria Regatul spinilor si al trandafirilor de Sarah J. Maas, Editura Rao

12

Regatul ceţii şi al furiei  

(A Court of Mist and Fury – 2016)

Sarah J. Maas

Editura Rao

1. Regatul spinilor si al trandafirilor – Editura Rao – Court of Thorns and Roses – 2015 – prezentare
2. Regatul ceţii şi al furiei – Editura Rao – A Court of Mist and Fury – 2016
3. Regatul aripilor și al pieirii – Editura Rao – A Court of Wings and Ruin – 2017 – prezentare
3.5. A Court of Frost and Starlight – 2018
Feyre a supravieţuit uneltirilor lui Amarantha de a se întoarce la conducerea Regatului primăverii, dar a plătit un preţ ridicat. Deși are acum puterile unei Mari Zâne, inima i-a rămas umană și nu poate uita faptele teribile pe care le-a făcut pentru a salva poporul lui Tamlin.
Feyre nu a uitat târgul făcut cu Rhysand, prea temutul Înalt Lord al Regatului Nopţii. Pe măsură ce Feyre navighează prin țesătura întunecată de politică, pasiune și putere orbitoare, un rău întunecat mai mare se arată la orizont, iar ea ar putea fi cheia pentru a îl opri, dar numai dacă poate să-și folosească darurile ei neobişnuite, să-şi vindece sufletul rănit și să decidă cum dorește să modeleze viitorul ei și viitorul unei lumi ruptă în două.
Cu mai mult de un milion de exemplare vândute din seria Tronul de cleştar, remarcabilul talent al lui Sarah J. Maas aduce şi această a doua carte din seria ei seducătoare și plină de acțiune pe noi culmi.

Cărțile autoarei Sarah J. Maas pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah J. Maas

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

Recenzii și prezentări cărți fantasy

About Author

12 comentarii

  1. Am terminat de citit cartea noaptea trecută. Este pur si simplu superba. Autoarea demonstrează, încă o data dacă mai era nevoie, ca are talent, imaginație și știe sa scrie. O acțiune complexa, cu personaje puternice si interesante, capabile de sacrificii imense. A fost o placere sa citesc aceasta carte si abia aștept următorul volum al seriei. O recomand tuturor iubitorilor genului fantasy.

Spune-ți părerea!