Regatul sfărâmat de Erin Watt, seria Familia Royal, Editura Trei

0

Regatul sfărâmat

(Cracked Kingdom – 2018)

Erin Watt

Editura Trei

An aparitie: 2019
Traducerea:  Monica Vlad

Al cincilea volum din seria Familia Royal

1. Prințesa de hârtie – Paper Princess – 2016 – recenzia
2. Prinţul de hârtie – Broken Prince – 2017- recenzie
3. Palatul de hârtie – Twisted Palace – 2016 – recenzie 
4. Moștenitorul decăzut – Fallen Heir – 2017 – recenzie
5. Regatul sfărâmat – Cracked Kingdom – 2018
New York Times Bestseller
USA Today Bestseller
Genul: Young-adult
Erin Watt este pseudonimul sub care semnează două autoare de succes, unite de pasiunea pentru cărțile bune și de plăcerea de a scrie. De asemenea, pun mare preț pe imaginație și originalitate. Ce iubesc cel mai mult — în afară de familie și animăluțele lor de companie, desigur — este să vină cu tot felul de idei amuzante și uneori trăsnite. De ce se tem cel mai tare? Să nu se despartă.
Le puteţi urmări pe www.authorerinwatt.com.
La Editura Trei au apărut primele patru volume din seria Familia Royal, toate bestselleruri New York Times: Prințesa de hârtie, Prințul de hârtie, Palatul de hârtie și Moștenitorul decăzut.
Tragedie. Trădare. Încredere.
Hartley trebuie să înfrunte realitatea – nu poți scăpa de cei din familia Royal.
Fie trăiești după regulile lor, fie mori din cauza lor.
Din clipa în care Hartley Wright l-a întâlnit pe Easton Royal, viața ei n-a mai fost la fel: dușmani se ascund după fiecare colț și pericole pândesc în spatele fiecărei uși.
După un accident în care își pierde memoria, Hartley nu mai poate avea încredere în nimeni, nici măcar în băiatul cu ochi albaștri care îi promite că totul va fi bine.
Fiindcă, deși memoria lui Hartley e plină de lacune, instinctele îi spun că Easton e periculos. Nu știe dacă are intenții rele sau, dimpotrivă, este tocmai salvarea ei. Un adevărat maestru al încurcăturilor, Easton îi trezește sentimente intense, dar prea confuze pentru ca fata să le poată descâlci.
Easton vrea ca ea să-și amintească. Hartley crede că e mai bine să uite.
Și s-ar putea să aibă dreptate.
“O lectură pur și simplu încântătoare.” – Kirkus Reviews
„Dacă vrei o experiență intensă, care să te facă să te simți ca într-un film și să-ți dorești mai multă aventură, nu ezita să citești Regatul sfărâmat!” – Tied Up in Romance
„Un amestec surprinzător de momente romantice și comice, străbătut de dramatismul inerent adolescenței.” – Lustful Literature

Cărțile scrise de Erin Watt pot fi comandate de pe edituratrei.roelefant.rolibris.rolibrarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, dol.rolibrariadelfin.ro

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: