Delicatese Literare
Prezentari carti

Regele Americii – vol. 3 din seria Camelot de Sierra Simone, Editura Bookzone

Regele Americii

(American King – 2017)

Sierra Simone

Editura Bookzone

An apariție: 2020

Vârsta: 18+

1. Regina Americii – Editura Bookzone – American Queen – 2016 – prezentare
2. Prințul Americii – Editura Bookzone – American Prince – 2017 – prezentare
3. Regele Americii – Editura Bookzone – American King – 2017
3.5. Cards of Love: The Moon – 2018
3.6. American Squire – 2019

Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în literatură, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate, făcându-i pe cititorii săi să exploreze teritorii necunoscute ale fanteziilor lor.

Ești pregătită pentru un final surprinzător?

Sierra Simone se întoarce cu iubirea condamnată de un întreg regat în ultima carte din trilogia „Camelot”.

„Este cel mai frumos și obscen lucru scris pe care l-am citit vreodată” – Jana Aston, scriitoare de bestseller-uri New York Times

Regele Americii este fascinantă. Frumos scrisă, incredibil de emoționantă și senzuală, este concluzia perfectă a seriei captivante „Camelot”. Nimeni nu spune o poveste de dragoste neconvențională mai bine decât Sierra Simone.” – Melanie Harlow, autoare de bestseller-uri USA Today

„Știi sentimentul acela pe care îl ai atunci când citești și simți că… plutești? Citești și ai impresia că ești în fața unei orchestre dirijate cu măiestrie, iar inima ta se înalță cu un centimetru în piept? Ei bine, această carte îți dă acest sentiment.” – CD Reiss, autoare de bestseller-uri New York Times

Se spune că fiecare erou are un defect fatal, un păcat ascuns, un punct slab care îi amenință viitorul. Păcatele lui Ash au fost dezvăluite, iar defectele îl împing la un pas de tragedie. Punctul său slab: iubirea pentru prințul și regina sa, o iubire arzătoare care cere sacrificii și care îi consumă pe toți. Iubirea a fost dintotdeauna sfârșitul poveștii celor trei. Dar ar putea fi și sfârșitul lor.

Ash a reușit să își transforme întreaga viață: de la un orfan care a crescut în sărăcie a ajuns cel mai puternic om de pe pământ. Și acum are din nou onoarea de a candida pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Prima dată l-a avut pe cel mai bun prieten și iubit alături. De această dată este contracandidatul lui.

În ultimul volum din seria Camelot, Sierra Simone ne delectează cu o intrigă politică captivantă, ne surprinde cu dezvăluiri șocante și ne emoționează cu un final complet neașteptat. Influențele arthuriene sunt din ce în ce mai vizibile, trădările și șantajul decid destinul personajelor, iar magia devine parte din poveste.

Fragment

„Cuvintele acelea au vibrat în mine ca un gong, trezind la viață ceva nou, ceva nedezmorțit încă, o foame, o dorință. Îmi doream să-l ating și să fiu atins de Jareth, dar acela era punctul de început al voluptății mele; voiam să fiu ca el. Îmi doream să găsesc o fată cu gura frumoasă căreia să-i cer supunere și afecțiune, la schimb cu inima mea. Voiam ca lumea să-mi aparțină așa cum regatul lui Jareth îi aparținea, voiam să fiu atât de puternic încât să pot face pe cineva să zâmbească sau să plângă sau să danseze cu mine, fără să exercit presiune asupra lor, ci pentru că mă iubeau atât de tare încât să-mi îndure capriciile în schimbul afecțiunii mele.

Iar de-ar fi făcut-o… aș fi fost înfrânt. Al lor. Inima mea în mâinile lor pentru totdeauna.”

Sursa: Editura Bookzone

Cartea Regele Americii de Sierra Simone poate fi comandată pe bookzone.ro

Folosiți codul SIERRA10 în coșul de cumpărături pentru o reducere de 10%

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți LGBT

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

Recenzii și prezentări cărți Sierra Simone

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *