Delicatese Literare
Prezentari carti

Regele Sudului de Calia Read, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Regele Sudului

(King of the South – 2020)

Calia Read

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: feb. 2022

Nr. pagini: 400

Traducerea:  Mădălina Voicu

O nouă autoare și primul volum al miniseriei „Dinastia Belgrave“/Belgrave Dynasty Series

  1. Regele Sudului – King of the South – 2020
  2. Lady Gouldian – 2021

Calia Read este autoarea mai multor serii de romane istorice. Locuiește în Midwest cu soțul ei și cei cinci copii.

În 1919, doar alcoolul și femeile îi țin companie lui Livingston după ce și-a pierdut în Marele Război majoritatea prietenilor, inclusiv pe cel care l-a numit executor al zestrei surorii sale mai mici. Rainey trebuie să-și găsească un soț în două luni, altfel își pierde moștenirea familiei. Livingston o știe pe Rainey de când era o fetiță, dar acum e singura imună la farmecul său. Însă de la ură până la iubire nu e decât un singur pas….

Este anul 1919, iar Marele Război s-a încheiat. În timp ce toată lumea își oblojește rănile, Livingstone Lacroix trăiește înconjurat de femei și cantități abundente de alcool. Majoritatea bărbaților cu care a plecat la război nu s-au mai întors, inclusiv cel mai bun prieten al lui, Miles, despre care a crezut că știe totul până când a descoperit că acesta l-a numit executorul zestrei surorii sale mai mici, Rainey. Condiția ca ea să primească banii este să se mărite.

Rainey Pleasonton nu este o persoană plăcută. Majoritatea bărbaților din Charleston sunt îngroziți de purtarea ei sălbatică și lipsită de griji, ceea ce explică de ce are douăzeci și opt de ani și încă este necăsătorită.

Livingstone are șaizeci de zile să o ajute să-și găsească un soț înainte ca ea să piardă moștenirea familiei. Singura problemă este că o cunoaște de când era o fetiță obraznică, iar acum este singura femeie din Sud imună la farmecul lui. Și de aici începe o tulburătoare poveste de dragoste.

Veți citi întreaga poveste în romanul REGELE SUDULUI de Calia Read, o nouă autoare și primul volum al seriei „Dinastia Belgrave“. De luni 21.02 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste februarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *